Πάρτι για τη Φενέρμπαχτσε με πεντάρα, «καθάρισε» και η Μίντιλαντ
i

© Photo by Serhat Cagdas/Anadolu Agency via Getty Images

Πάρτι για τη Φενέρμπαχτσε με πεντάρα, «καθάρισε» και η Μίντιλαντ

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:41 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:39 - 14.08.2024

Η Φενέρμπαχτσε διέλυσε με 5-0 τη Ζίμπρου Κισινάου, ενώ η Μίντιλαντ επικράτησε 2-0 της Νιέντερκορν για τον β' προκριματικό γύρο του Conference League.

Κάτι παραπάνω από εύκολο ήταν το έργο της Φενέρμπαχτσε, που πανηγύρισε μια εμφατική νίκη με 5-0 κόντρα στη Ζίμπρου Κισινάου, ενώ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης πήρε και η Μίντιλαντ, η οποία επικράτησε 2-0 της Νιέντερκορν στη Δανία για τον β' προκριματικό γύρο του Conference League.

Τα «καναρίνια» μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, με τους Καντιόγλου (11') και Κεντ (14') να γράφουν το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου μέσα σε ένα τρίλεπτο. Στην επανάληψη, η νίκη της Φενέρ πήρε διαστάσεις θριάμβου, με τους Τζέκο (61'), Σιμάνσκι (63') και Κινγκ (88') να διαμορφώνουν το τελικό 5-0.

Όσον αφορά το παιχνίδι στη Δανία, η Μίντιλαντ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και μετά από κάποιες χαμένες ευκαιρίες κατάφερε να λύσει τον γόρδιο δεσμό στο 38' με το γκολ του Ντάλσγκααρντ. Στο 59' ο Κάμπα διαμόρφωσε το τελικό 2-0, δίνοντας έτσι στην ομάδα του προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του θεσμού 

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα: