Πεντάρα με χατ-τρικ Γουότκινς για την Άστον Βίλα - Πήρε την ισοπαλία με 9 παίκτες η Ντνίπρο!
i

©PrtScr

Πεντάρα με χατ-τρικ Γουότκινς για την Άστον Βίλα - Πήρε την ισοπαλία με 9 παίκτες η Ντνίπρο!

Κώστας Τσιακλής • 21:43 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 14.08.2024

Η Άστον Βίλα συνέτριψε με 5-0 τη Χιμπέρνιαν και έκλεισε θέση στους ομίλους του Conference League από το πρώτο παιχνίδι. Η Ντνίπρο έφυγε όρθια από τη Σλοβακία παρά το γεγονός ότι ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες.

Η Άστον Βίλα ήταν επιβλητική στο πρώτο της ματς στο Conference League αφού συνέτριψε εκτός έδρας τη Χιμπέρνιαν με 0-5. Στο άλλο παιχνίδι η Ντνίπρο απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τη Σπαρτάκ Τρνάβα, ολοκληρώνοντας μάλιστα την αναμέτρηση με εννέα παίκτες.

Η Άστον Βίλα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Χιμπέρνιαν και έκλεισε από σήμερα θέση στους ομίλους του Conference League. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «χωριάτες» ήταν ο Όλι Γουότκινς που πέτυχε χατ-τρικ. Ο Άγγλος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 17' με ωραία γυριστή κεφαλιά. Ο ίδιος παίκτης σημείωσε και το δεύτερο τέρμα της ομάδας του στο 33'. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και τρίτο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο με τον Λέον Μπέιλι στο 42'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άστον Βίλα συνέχισε από εκεί που έμεινε και σημείωσε το 0-4 στο 48' και πάλι με τον Όλι Γουότκινς. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ντόουγκλας Λουίζ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 74'. 

Μακαβόι: «Καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, θα ήταν ιδανικό να πάμε στην Ελλάδα με προβάδισμα»
CONFERENCE LEAGUE

19:35 - 23.08.2023

Μακαβόι: «Καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, θα ήταν ιδανικό να πάμε στην Ελλάδα με προβάδισμα»

Ο προπονητής της Χαρτς, Φράνκι Μακαβόι, μίλησε με τα καλύτερη λόγια για τον ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια ώρα σχολίασε πως θα ήταν ιδανικό η σκωτσέζικη ομάδα να έρθει στην Ελλάδα με προβάδισμα.

Στο άλλο παιχνίδι η Ντνίπρο έμεινε με δέκα παίκτες από το 9' λόγω αποβολής του Εντουάρντ Σαράπι. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στη Σπάρτακ Τρνάβα να επιβάλει το ρυθμό της και να προηγηθεί στο 55' με τον Αζίζ Οσένι. Οι Ουκρανοί αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 67' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ολεκσάνταρ Πικχαλιόνοκ. Η Ντνίπρο ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες αφού αποβλήθηκε και ο Ίχορ Κοχούτ.