Προβάδισμα πρόκρισης για την Τσέλσι - Ισοπαλία σοκ για τη Φιορεντίνα κόντρα στην Ακαδημία Πούσκας
i

©imago

Προβάδισμα πρόκρισης για την Τσέλσι - Ισοπαλία σοκ για τη Φιορεντίνα κόντρα στην Ακαδημία Πούσκας

Δημήτρης Χούπης 23:59 - 22.08.2024

Η Τσέλσι επικράτησε δύσκολα με 2-0 της Σερβέτ στο πρώτο ματς των playoffs του Conference League, ενώ λίγο νωρίτερα η Φιορεντίνα ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Ακαδημία Πούσκας.

Δύσκολη νίκη με 2-0 πήρε η Τσέλσι επί της Σερβέτ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα playoffs του Europa League.

Στο πρώτο μέρος η ελβετική ομάδα είχε σημαντικές ευκαιρίες για να μπει μπροστά στο σκορ, αλλά τελικά στο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο μέρος η Τσέλσι έγινε πιο αποτελεσματική, βρήκε δύο γκολ και «καθάρισε» τη νίκη. Αρχικά ο Ενκουκού άνοιξε το σκορ στο 50ο λεπτό, ενώ στο 76' ο Μαντουέκε διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Φιορεντίνα - Ακαδημία Πούσκας

Λίγο νωρίτερα η Φιορεντίνα έφερε ισοπαλία σοκ 3-3 απέναντι στην Ακαδημία Πούσκας και οι δύο ομάδες άφησαν... ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς. Ο Νάγκι στο 9' άνοιξε το σκορ από τα έντεκα βήματα, ενώ τρία λεπτά μετά ο Σοϊσάλο έκανε το 2-0.

Πριν από το ημίχρονο όμως η ομάδα της Φλωρεντίας μείωσε σε 1-2, ενώ στο 67' ο Μαρτίνες ισοφάρισε. Οκτώ λεπτά μετά ο Κιν έκανε την ανατροπή για τη Φιορεντίνα, αλλά στο 89ο λεπτό ο Γκόλα ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, που είναι ζωντανοί για την πρόκριση.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα: