Στο League Stage του Conference League η Μπασάκσεχιρ του Πέλκα και η Γάνδη

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Στο League Stage του Conference League η Μπασάκσεχιρ του Πέλκα και η Γάνδη

Sportal newsroom 21:54 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:54 - 28.08.2024

Η Μπασάκσεχιρ του Δημήτρη Πέλκα πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Σεντ Πάτρικς και προκρίθηκε στη League Stage του Conference League. Πέρασε και η Γάνδη, η οποία επικράτησε με 1-0 της Παρτιζάν.

Η Γάνδη έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα από τα playoffs του Conference League που εξασφάλισε την πρόκριση στο League Stage. H βελγική ομάδα, μετά το υπέρ της 1-0 στο Βελιγράδι, επικράτησε με 1-0 και εντός έδρας απόψε, για να προκριθεί με συνολικό σκορ 2-0 και ν΄ αφήσει εκτός τους Σέρβους. Το γκολ της Γάνδης πέτυχε ο Ματίας Ντελόρτζ στο 88ο λεπτό.

Και μετά τη Γάνδη, η Μπασάκσεχιρ έγινε η 2η ομάδα που θα βρεθεί στις 36 συνολικά της League Phase. Στην Ιρλανδία, ο τουρκικός σύλλογος είχε συμβιβαστεί στη «λευκή» ισοπαλία, αλλά απόψε (28/8), πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Σεντ Πάτρικς Αθλέτικς και εξασφάλισε την πρόκριση.

Ο Ομέρ Σαχινέρ άνοιξε το σκορ στο 64΄. Με δέκα παίκτες έμεινε η Σεντ Πάτρικς Αθλέτικς στο 81΄, όταν αντίκρυσε κόκκινη κάρτα ο Άαρον Μπόλγκερ και ένα λεπτό αργότερα, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης αξιοποίησε την αριθμητική υπεροπλία της, με τον Ολιβιέ Κεμέν να διαμορφώνει (82΄) το τελικό σκορ. Βασικός αγωνίστηκε ο Δημήτρης Πέλκας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!