Θρίαμβος για την Ομόνοια με τεσσάρα, έκανε την έκπληξη η Λέγκια!

Φωτ. IMAGO

Θρίαμβος για την Ομόνοια με τεσσάρα, έκανε την έκπληξη η Λέγκια!

Sportal newsroom 22:05 - 03.10.2024

Η Ομόνοια έκανε... πάρτι κόντρα στη Βίκινγκουρ, φτάνοντας σε μία εμφατική νίκη με 1-0, ενώ η Λέγκια Βαρσοβίας επικράτησε με 1-0 της Μπέτις για την πρεμιέρα της League Phase του Conference League.

Η Ομόνοια μετέτρεψε σε... περίπατο στο δεύτερο ημίχρονο το ματς με τη Βίκινγκουρ, φτάνοντας στο εμφατικό 4-0 στην πρεμιέρα της League Phase του Conference League.

Οι Κουλιμπαλί, Κακουλής (2 γκολ) και Αλιούμ οδήγησαν την κυπριακή ομάδα στο καλύτερο δυνατό «ποδαρικό» στη διοργάνωση και σε ένα σκορ που την έφερε εξαρχής στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Παναθηναϊκός: Με 4-2-3-1 και βασικό Σπόραρ ο Παναθηναϊκός με την Μπόρατς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:47 - 03.10.2024

Παναθηναϊκός: Με 4-2-3-1 και βασικό Σπόραρ ο Παναθηναϊκός με την Μπόρατς

Με έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπόρατς στην Μπάνια Λούκα. Βασικός ο Σπόραρ. Αναλυτικά η 11άδα που θα παρατάξει ο Ντιέγκο Αλόνσο, στην πρεμιέρα της League Phase του Conference League.

Το... μπαμ στο πρώτο «πιάτο» της 1ης αγωνιστικής έκανε η Λέγκια, που νίκησε 1-0 την Μπέτις στη Βαρσοβία με ένα γκολ του Καπουαντί στο 23', ενώ σαρωτική ήταν η Σερκλ Μπριζ, που έκανε... φύλλο και φτερό την Σεν Γκάλεν, συντρίβοντάς την με 6-2 (χατ-τρικ ο Ντένκεϊ).

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική