Τζολάκης και Κοτάρσκι στις δέκα κορυφαίες αποκρούσεις του Conference League

Κωνσταντής Τζολάκης

i

©intime

Τζολάκης και Κοτάρσκι στις δέκα κορυφαίες αποκρούσεις του Conference League

Δημήτρης Χούπης 20:30 - 31.05.2024

Ο Κωνσταντής Τζολάκης και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι μπήκαν στις δέκα κορυφαίες αποκρούσεις του Conference League της σεζόν.

Ο Κωνσταντής Τζολάκης ήταν αδιαμφισβήτητα ένας εκ των πρωταγωνιστών στην κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έπαιξε βασικός στη ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και έκτοτε ήταν στην πρώτη ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων» μέχρι το τέλος σεζόν.

Στη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε μάλιστα είχε αποκρούσει τρία πέναλτι κατά τη διάρκεια της... ρωσικής ρουλέτας. Ο 22χρονος γκολκίπερ λοιπόν σύμφωνα με την UEFA έκανε μία εκ των κορυφαίων αποκρούσεων στη διοργάνωση, όπως ακριβώς και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντόμινκ Κοτάρσκι.

Η απόκρουση του νεαρού τερματοφύλακα είναι στο πρώτο παιχνίδι με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ, ενώ του Κροάτη ήταν στη ρεβάνς με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Ρέτσος: «Δίχως αμφισβήτηση, είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας - Ανατρίχιασα όταν το VAR επικύρωσε το γκολ»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Παναγιώτης Ρέτσος στο Mega αναφέρθηκε για τη στιγμή του γκολ του Ελ Κααμπί, ενώ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

«Ο Ολυμπιακός είναι αφοσίωση. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας καλώς ή κακώς και τώρα σίγουρα. Έτσι κι αλλιώς ήταν, αλλά τώρα νομίζω δεν χρίζει αμφισβήτησης. Νομίζω ότι έμπρακτα το δείχνουμε ότι είμαστε η μεγαλύτερα ομάδα της Ελλάδας κι είναι μία ομάδα που θέλει ανθρώπους που θέλουν να πρωταγωνιστούν.

Θυμάμαι τον Τσικίνιο γιατί τον έδειχνε εκείνη την ώρα η κάμερα κι εκείνη τη στιγμή εγώ ανατρίχιασα. Ήταν φανταστικό το συναίσθημα», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.