Η στιγμή που ο Νούνιες πετάει καρέκλα στους οπαδούς της Κολομβίας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων (vid)

Η στιγμή που ο Νούνιες πετάει καρέκλα στους οπαδούς της Κολομβίας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων (vid)

Δημήτρης Χούπης 17:34 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 11.07.2024

Ένα νέο βίντεο από τα επεισόδια ανάμεσα σε Ουρουγουανός παίκτες και τους οπαδούς της Κολομβίας έχει βγει στη φόρα, με τον Ντάργουιν Νούνιες να πετάει μια καρέκλα προς την κερκίδα.

Ο κακός χαμός έγινε με τη λήξη της αναμέτρησης της Κολομβίας με την Ουρουγουάη για τον δεύτερο ημιτελικό του Copa America. Η Κολομβία του Χάμες Ροντρίγκες νίκησε με 1-0 χάρη στο τέρμα του Λερμά και πήρε μεγάλη πρόκριση στον τελικό, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή.

Στο τέλος όμως του αγώνα ξέσπασαν επεισόδια, αρχικά μεταξύ των οπαδών και στη συνέχεια μπήκαν στη μέση και οι παίκτες της Ουρουγουάης. Τα ακριβή αιτία πίσω από τις συγκρούσεις, αλλά τα Μέσα της Λατινικής Αμερικής υποστηρίζουν πως όλα ξεκίνησαν, όταν μεθυσμένοι φίλοι της Κολομβίας ξέφυγαν αρκετά.

Εκείνη την ώρα ο επιθετικός της Ουρουγουάης και της Λίβερπουλ, Ντάργουιν Νούνιες, έκανε... ντου στην κερκίδα και ο κακός χαμός ξεκίνησε. Οι παίκτες της ομάδας του Μαρσέλο Μπιέλσα μπήκαν κι αυτοί μέσα στα επεισόδια και άρχισαν να παίζουν μπουνιές με τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Ωστόσο τελευταία έχει βγει και ένα νέο βίντεο από τα επεισόδια, στο οποίο φαίνεται ο Νούνιες να πετάει πρώτα μια καρέκλα προς τους Κολομβιανούς. Ο φορ της Λίβερπουλ αφού είχε κατέβει από την κερκίδα, συνέχισε την ένταση, πετώντας μια καρέκλα με τους πιο ψύχραιμους να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να τον απομακρύνουν από εκεί.

Από τη μεριά της η CONMEBOL έβγαλε ανακοίνωση, στην οποία καταδικάζει τα όσα έγιναν στον ημιτελικό του Copa America:

«Η CONMEBOL καταδικάζει κάθε μορφή βίας η οποία επηρεάζει τον χώρο του ποδοσφαίρου. Η πεποίθηση μας βασίζεται στο ότι το ποδόσφαιρο μας συνδέει και μας ενώνει μέσα από τις θετικές του αξίες. Δεν υπάρχει χώρος για μισαλλοδοξία και βία τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Καλούμε τους οπαδούς όλες τις υπόλοιπες μέρες να ρίξουν όλο τους το πάθος για να επευφημήσουν τις εθνικές τους ομάδες και να δημιουργήσουν ένα αξέχαστο πάρτι», αναφέρεται στην ανακοίνωση.