«Μοιραίος» ο Πινέδα στην ήττα του Μεξικού από τη Βενεζουέλα
i

©imago

«Μοιραίος» ο Πινέδα στην ήττα του Μεξικού από τη Βενεζουέλα

Δημήτρης Χούπης 08:22 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:22 - 27.06.2024

Η Βενεζουέλα επικράτησε με 1-0 του Μεξικού και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Copa America. «Μοιραίος» για την ομάδα του ο Ορμπελίν Πινέδα που έχασε πέναλτι στο 88ο λεπτό.

Η Βενεζουέλα επικράτησε με 1-0 του Μεξικού για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Copa America και πήρε το εισιτήριο πρόκρισης για τους «8» της διοργάνωσης.

Το μοναδικό γκολ στον αγώνα το έβαλε ο Ροντόν στο 57' από τα έντεκα βήματα. «Μοιραίος» στάθηκε για το Μεξικό ο Ορμπελίν Πινέδα που αστόχησε σε πέναλτι στο 88ο λεπτό και έχασε την ευκαιρία για την ισοφάριση της ομάδας του. Ματς πρόκρισης για την ομάδα του άσου της ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική κόντρα στο Εκουαδόρ.

Εύκολη νίκη πήρε και το Εκουαδόρ, το οποίο επικράτησε με 3-1 της Τζαμάικα και ελπίζει για πρόκριση στην επόμενη φάση. Το Εκουαδόρ άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Πάλμερ στο 13ο λεπτό και ο Παέζ στο 45+4' έκανε δύο τα τέρματά της ομάδας του από το σημείο του πέναλτι.

Ο Αντόνιο μείωσε για την Τζαμάικα στο 54' και ο Μίντα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων «καθάρισε» τη νίκη για το Εκουαδόρ.