Συνελήφθη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Κολομβίας μαζί με τον γιο του μετά τον τελικό του Copa America
i

©imago

Συνελήφθη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Κολομβίας μαζί με τον γιο του μετά τον τελικό του Copa America

Δημήτρης Χούπης 08:30 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:30 - 16.07.2024

Σε μπελάδες μπήκε ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Κολομβίας, Ραμόν Χεσουρούν μαζί με τον γιο του μετά τον τελικό του Copa America.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι του Copa America επικράτησε ο κακός χαμός, καθώς πριν από τον τελικό ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κολομβία σημειώθηκαν επεισόδια. Συγκεκριμένα, οι Κολομβιανοί επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια με την αστυνομία και το παιχνίδι να αργήσει να ξεκινήσει για πάνω από μία ώρα.

Στον απόηχο των όσων συνέβησαν, τόσο ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Κολομβίας, Ραμόν Χεσουρούν, που είναι και αντιπρόεδρος όσο και ο γιος του μπήκαν σε μπελάδες. Κι αυτό γιατί συνελήφθησαν από την αστυνομία μετά τον τελικό, αφού κατηγορούνται ότι ήρθαν σε σύγκρουση με τους φρουρούς ασφαλείας μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Πιο αναλυτικά, οι δύο άντρες προσπάθησαν να μπουν στο σημείο που βρίσκονται τα media, με την ασφάλεια του γηπέδου να τους σταματάει. Εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε και ο καυγάς, με τον Χεσουρούν και τον γιο του να σπρώχνουν έναν από την ασφάλεια και στη συνέχεια ο ένας άρπαξε τον αστυνομικό από το λαιμό και τον πέταξε στο πάτωμα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα Μέσα, χτύπησε και κλώτσησε τον αστυνομικό στο κεφάλι όσο αυτός ήταν στο έδαφος. Αμφότεροι οδηγήθηκαν στο τμήμα, όπου έμειναν εκεί για περίπου δύο ώρες μετά τον τελικό. Ακόμα, η Ομοσπονδία της χώρας δεν έχει σχολιάσει τις εξελίξεις για τα όσα έγιναν.