Το πάρτι των Κολομβιανών στους δρόμους του Μαϊάμι πριν τον τελικό του Copa America με την Αργεντινή (vid)

Το πάρτι των Κολομβιανών στους δρόμους του Μαϊάμι πριν τον τελικό του Copa America με την Αργεντινή (vid)

Δημήτρης Χούπης 13:02 - 14.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 14.07.2024

Οι Κολομβιανοί έχουν στήσει... πάρτι στους δρόμους του Μαϊάμι πριν από τον τελικό του Copa America κόντρα στην Αργεντινή.

Στην Κολομβία ζουν μεγάλες στιγμές, με την ομάδα του Νέστορ Λορέντζο να βρίσκεται στον τελικό του Copa America κόντρα στην κάτοχο του τροπαίου, Αργεντινή.

Αυτός είναι και ο πρώτος τελικός της ομάδας μετά το 2001 όταν το είχε κατακτήσει κόντρα στο Μεξικό. Κάπως έτσι αυτή η μεγάλη επιτυχία έχει κάνει πολλούς Κολομβιανούς να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για το σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής, Αργεντινή.

Ο τελικός θα γίνει στο Μαϊάμι και στους δρόμους της πόλης επικρατεί πανικός από τους φίλους της Κολομβίας, οι οποίοι έχουν στήσει πάρτι με συνθήματα και καπνογόνα. Κάπως έτσι προετοιμάζονται για τη μεγάλη αναμέτρηση, στην οποία η ομάδα τους θα διεκδικήσει το δεύτερο Copa America στην ιστορία της.

Η Σακίρα θα τραγουδήσει στον τελικό του Copa America - Το εξωφρενικό ποσό που θα λάβει για εμφάνιση πέντε λεπτών

Τον μεγάλο τελικό του Copa America δεν θα μπορούσε να τον... ανοίξει άλλος από τη Σακίρα, η οποία έχει καταγωγή και από την Κολομβία.

Η σούπερ σταρ της μουσικής βιομηχανίας η οποία είχε ξεσηκώσει τον κόσμο και στο Αμερικάνικο Superbowl θα βρεθεί στο Μαϊάμι προκειμένου να τραγουδήσει και μπροστά στους 65.000 που θα δουν δια ζώσης τον τελικό του Copa America (15/7, 03.00).

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο αγώνας για τον τίτλο του Copa America θα έχει μουσικό σόου στο ημίχρονο. Στις ΗΠΑ μάλιστα τα Μέσα αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια από την Κολομβία θα πληρωθεί αδρά για τις δεξιότητές της, αφού οι διοργανωτές θα πρέπει να της δώσουν το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Σακίρα θα κάνει μια εμφάνιση πέντε λεπτών στην οποία θα τραγουδήσει κάποιες από τις μεγάλες της επιτυχίες, αλλά και το Punteria, που αποτελεί το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης.