Copa del Rey: «Πεντάρα» από Μπιλμπάο, «τεσσάρα» από Μπέτις και «ματσάρα» από Οσασούνα
i

Ερνέστο Βαλβέρδε / © PrntScrn

Copa del Rey: «Πεντάρα» από Μπιλμπάο, «τεσσάρα» από Μπέτις και «ματσάρα» από Οσασούνα

Sportal newsroom 00:00 - 06.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 20.08.2024

Η Μπέτις και η Μπιλπάο έκαναν περίπατο κόντρα σε Ίμπιζα και Ελντένσε, την ώρα που η Οσασούνα καρδιοχτύπησε εναντίον της Ταραγόνα, για την φάση των «32» του Copa Del Rey.

Γκολ και θέαμα περιλάμβαναν οι σημερινοί αγώνες της φάσης των «32» του Copa Del Ray, οι οποίοι ολοκληρώθηκαν με νίκες όλων των φαβορί.

Η αρχή έγινε με την Ρεάλ Μπέτις, η οποία έκανε «πάρτι» κόντρα στην Ίμπιζα, παρά το γεγονός πως άργησε να… πάρει μπρος. Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η φιλοξενούμενη κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-4, εκτός έδρας, την ώρα που ο σύλλογος της τέταρτης κατηγορίας ήλπιζε για μεγάλο διάστημα, παίρνοντας το προβάδισμα.

Ακολούθησε η Οσασούνα η οποία καρδιοχτύπησε κόντρα στην Ταραγόνα, όμως τελικά πήρε την νίκη με 2-1 στην παράταση. Το παιχνίδι δεν υστερούσε σε τίποτα από ένα μεγάλο ματς, αφού υπήρξε το πάθος που οδήγησε σε δύο κόκκινες κάρτες καθώς και σε… 40 τελικές από τα δύο κλαμπ.

Και το… γλυκό της βραδιάς ήταν ο περίπατος της Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στην Ελντένσε, με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να παίρνει εύκολη «πεντάρα» εκτός έδρας. Η γηπεδούχος προσπάθησε μείωσε το ματς όσο αυτό βρισκόταν στο 2-0, όμως αυτό δεν έκοψε την ξέφρενη πορεία των Βάσκων.