Χάος στο Ρίο: Απίστευτο ξύλο οπαδών Φλουμινένσε και Μπόκα στη θάλασσα (vids)

Χάος στο Ρίο: Απίστευτο ξύλο οπαδών Φλουμινένσε και Μπόκα στη θάλασσα (vids)

Ιάσονας Τσίλης 23:50 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:16 - 14.08.2024

Μόλις δύο μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του Copa Libertadores, οι οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς και της Φλουμινένσε μετέτρεψαν την παραλία σε ρινγκ.

Την ώρα που όλοι μετράνε αντίστροφα για τον τελικό του Copa Libertadores ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Φλουμινένσε, ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στη διάσημη Κοπακαμπάνα.

Μια συνηθισμένη μέρα, εξελίχθηκε σε χαοτική, με εκατοντάδες οπαδούς των δύο ομάδων να μετατρέπουν την παραλία σε ρινγκ, προκαλώντας πανικό σε όλους τους παρευρισκόμενους. 

Οι δύο ομάδες θ' αναμετρηθούν το βράδυ του Σαββάτου στον τελικό του Copa Libertadores, τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και χιλιάδες οπαδοί του αργεντίνικου συλλόγου έχουν ταξιδέψει στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Το ESPN αναφέρει ότι εκατοντάδες οπαδοί της Φλουμινένσε είχαν στόχο φίλους της Μπόκα Τζούνιορς, οι οποίοι απολάμβαναν το μπάνιο τους στις παραλίες και κυρίως στη διάσημη Κοπακαμπάνα. Σημάδια ότι οι αρχές πρέπει να δράσουν με την Conmebol, διαφορετικά η κατάσταση θα ξεφύγει τις επόμενες μέρες. Η έκδοση από τη GE Brazil δείχνει συγκρούσεις μεταξύ οπαδών και προβλήματα σχετικά με το θέμα της ζώνης των φιλάθλων.

Τρομερή... επίθεση του Ρομάριο σε Αργεντινούς και Αντσελότι: «Γ@@@ τους»
REST OF THE WORLD

23:33 - 31.10.2023

Τρομερή... επίθεση του Ρομάριο σε Αργεντινούς και Αντσελότι: «Γ@@@ τους»

Ο Ρομάριο σε μία συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο του τελικού του Copa Libertadores ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Φλουμινένσε, έκανε μία... επίθεση προς τους Αργεντινούς και τον Κάρλο Αντσελότι.

Στα βίντεο από τα επεισόδια που έχουν γίνει viral φαίνονται οπαδοί της «Φλου» να επιτίθονται σε οπαδούς της Μπόκα. Οι οπαδοί των δύο ομάδων, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ σε Βραζιλία και Αργεντινή ήρθαν στα χέρια και εκσφενδονίστηκαν διάφορα αντικείμενα. Μέχρι και καρέκλες, ομπρέλες και ξαπλώστρες!