Δεξιός μπακ μπήκε, δεξιός μπακ βγήκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

Τζωρτζ Μπάλντοκ

i

Intime

Δεξιός μπακ μπήκε, δεξιός μπακ βγήκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:42 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:48 - 11.08.2024

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης προπονήθηκε την Κυριακή και θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ, όμως αμφίβολος είναι ο Τζωρτζ Μπάλντοκ.

Το ίδιο πρόβλημα, αλλά με διαφορετικά πρόσωπα αντιμετωπίζει ο Ντιέγκο Αλόνσο. Γιατί στο δεξιό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Ουρουγουανός προπονητής εξακολουθεί να έχει μία απουσία, αλλά με άλλο πρόσωπο.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης που ένιωθε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, έχει αποθεραπευτεί πλήρως και υπολογίζεται για τη ρεβάνς με τον Άγιαξ, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο στο Άμστερνταμ. Άλλωστε, ο νεαρός δεξιός μπακ θα έχει άλλες τρεις προπονήσεις μέχρι την Πέμπτη.

Αντιθέτως, ο Τζωρτζ Μπάλντοκ έχει λίγες πιθανότητες να προλάβει. Ο διεθνής αμυντικός αποκόμισε έναν μυϊκό τραυματισμό εναντίον του Άγιαξ στο διάστημα που έπαιξε ως αλλαγή και ο Αλόνσο δεν θα ρισκάρει μαζί του.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της για την κυριακάτικη προπόνηση: «Την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό με τον Άγιαξ συνέχισε ο Παναθηναϊκός με προπόνηση την Κυριακή το απόγευμα στο «Γ. Καλαφάτης».

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τακτική και παιχνίδι.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, ενώ ο Τζορτζ Μπάλντοκ έκανε θεραπεία λόγω ενός σφιξίματος στο δικέφαλο. Οι Πράσινοι θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα της Δευτέρας».