Δεληζήσης: «Γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, νιώθω τεράστια χαρά και ευγνωμοσύνη που επέστρεψα»

Γιώργος Δεληζήσης

i

©Intime

Δεληζήσης: «Γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, νιώθω τεράστια χαρά και ευγνωμοσύνη που επέστρεψα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:57 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 14.08.2024

Ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε στη κάμερα της NOVA για το επερχόμενο ντέρμπι του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στους «κιτρινόμαυρους».

Στην κορύφωσή της βρίσκεται η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι της Κυριακής (17/9, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με φόντο την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε στη κάμερα της NOVA για το επερχόμενο ντέρμπι του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας αμυντικός:

Για την επιστροφή του στον Άρη: «Μετά από ένα χρόνο, μου ήρθε ξανά το χαμόγελο! Γύρισα στο γήπεδο που αγαπάω, που έχω παίξει πάρα πολλά παιχνίδια σε ένα γεμάτος “Βικελίδης”, μπροστά σε έναν κόσμο που με αγαπάει και τον αγαπάω! Νιώθω τεράστια χαρά κι ευγνωμοσύνη, που επέστρεψα στην οικογένεια του Άρη». 

Όσον αφορά τον ρόλο του στην ομάδα: «Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Εγώ δεν ήρθα φέτος για να κάνω τριάντα παιχνίδια. Αν ήθελα να κάνω τριάντα παιχνίδια, θα καθόμουν αλλού. Ενα λεπτό στο “Βικελίδης” εμένα μου φτάνει! Δεν το αλλάζω αυτό με τίποτε… Οσον αφορά για τον ρόλο μου, γνωρίζω τα αποδυτήρια του Άρη καλύτερα από όλους, γνωρίζω το dna του Αρειανού, ξέρω πολύ καλά πώς να μιλήσω στους συμπαίκτες μου κι αν μου ζητηθεί να βοηθήσω αγωνιστικά, θα το κάνω αγωνιζόμενος από ένα λεπτό, όσο χρειαστεί». 

Για το κλίμα που βρήκε στα αποδυτήρια του Αρη: «Βρήκα εξαιρετικό κλίμα! Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό. Η ομάδα αυτή τη στιγμή το μόνο που χρειάζεται είναι θετικά αποτελέσματα». 

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει το ντέρμπι που έρχεται. Ενα παιχνίδι, που οι οπαδοί μας το θέλουν πάρα πολύ. Εχω παίξει αρκετά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ξέρω ότι είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι και πρέπει να μιλήσεις στους παίκτες με ιδιαίτερα λόγια γι’ αυτό! Λόγια που θα αγγίξουν στην καρδιά τον κάθε παίκτη, ώστε να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό. Η Τούμπα είναι δύσκολη έδρα. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα. Η δική μας ομάδα δεν έχει καλό ξεκίνημα, όμως, είναι ένα ντέρμπι που πρέπει να το κερδίσουμε ή να μην χάσουμε! Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα φανεί συμπαγής. Έχουμε έναν προπονητή που γνωρίζει καλά τον Αρη και ξέρει τι πρέπει να κάνει σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είμαστε δυνατοί». 

Το μήνυμά του Έλληνα αμυντικού προς τους φίλους του Άρη: «Καταλαβαίνω την πίκρα που έχει ο κόσμος, γιατί δεν έχει ξεκινήσει καλά η ομάδα. Οι φίλοι του Άρη, όμως, είναι πάντα κοντά, γιατί είναι κάτι μοναδικό να αγαπάς αυτή την ομάδα».