Δέλλας για τον τελικό του Europa Conference League: «Είμαστε καθόλα έτοιμοι, να αποδείξουμε άλλη μία φορά ότι η Ελλάδα μπορεί να διοργανώσει μεγάλα παιχνίδια»

Δέλλας για τον τελικό του Europa Conference League: «Είμαστε καθόλα έτοιμοι, να αποδείξουμε άλλη μία φορά ότι η Ελλάδα μπορεί να διοργανώσει μεγάλα παιχνίδια»

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 12:52 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 14.08.2024

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε ως πρεσβευτής της UEFA για τον φετινό τελικό του Europa Conference League που θα πραγματοποιηθεί στην Opap Arena και τόνισε πως είναι η ευκαιρία της Ελλάδας να αποδείξει πως μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλα ματς.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (12:00, 19/2) πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών, η Συνέντευξη Τύπου με αφορμή τις 100 ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του τελικού του Conference League 2024, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 στις 22:00 στην «Opap Arena».

Ο Τραϊανός Δέλλας αποτελεί τον πρεσβευτή του φετινό τελικού της διοργάνωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρεθεί στην εκδήλωση καθώς έχει αναλάβει χρέη προπονητή στον ΟΦΗ. Παρόλα αυτά ο Έλληνας τεχνικός μίλησε μέσω ενός βίντεο και μεταξύ άλλων σχολίασε ότι αυτός ο τελικός είναι ευκαιρία για την Ελλάδα να αποδείξει ότι μπορεί να διοργανώσει τέτοια παιχνίδια. 

Οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την UEFA για την τιμή που μου έχει κάνει να είμαι ο Ambassador αυτού του τελικού που θα γίνει στην Αθήνα, στην Opap Arena. Εύχομαι αν και οι ημέρες πλησιάζουν να δούμε έναν πολύ καλό τελικό, πιστεύω ότι είμαστε καθ' όλα έτοιμοι, να αποδείξουμε άλλη μία φορά ότι η Ελλάδα μπορεί να διοργανώσει μεγάλα παιχνίδια όπως αυτό του τελικού του Conference League».

Από τη μεριά του προηγουμένως ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης έδειξε την επιθυμία του να δει στον τελικό τις δύο ελληνικές ομάδες, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ

«Εκατό μέρες μας χωρίζουν από τον τελικό της 29ης Μαΐου και η Ελλάδα αποδεικνύει ότι ο πήχης είναι ψηλά και μπορεί να τον ξεπεράσει, γιατί είμαστε η χώρα που μπροστά στις προκλήσεις ενωμένοι ξέρουμε να προχωράμε οποιοδήποτε πρόβλημα. Εύχομαι να διεξαχθεί με τον καλύτερο τρόπο ο τελικός και ας ευχηθούμε να δούμε σε αυτό το παιχνίδι τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.