Δέλλας: «Λείπουν κομμάτια αλλά είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος θα κάνει ό,τι πρέπει» (vid)

Δέλλας: «Λείπουν κομμάτια αλλά είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος θα κάνει ό,τι πρέπει» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:34 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:34 - 03.08.2024

Όσα είπε ο Τραϊανός Δέλλας στην παρουσίαση της ΠΑΕ ΟΦΗ, με τον νέο χορηγό, την Betsson.

Ο ΟΦΗ το απόγευμα της Παρασκευής (2/8) παρουσία Μιχάλη Μπούση παρουσίασε την έναρξη της συνεργασίας με την Betsson για τα επόμενα τρία χρόνια. Με αφορμή την παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας των Κρητικών ο Τραϊανός Δέλλας απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το πως κυλάει η προετοιμασία της ομάδας τόσο στην Ολλανδία όσο και στο Ηράκλειο, ενώ τόνισε υπάρχουν κάποια κενά στο ρόστερ, εκφράζοντας ωστόσο τη βεβαιότητα ότι η διοίκηση θα κάνει ό,τι χρειάζεται και θα καλυφθούν έτσι ώστε η ομάδα να είναι σε θέση να διεκδικήσει τους στόχους της στην νέα αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως πήγε η προετοιμασία: «Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχουμε ακόμα δύο φιλικά, προσπαθούμε να βρούμε την ταυτότητα μας, τι θέλουμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Βγαίνουν σιγά – σιγά κάποια πράγματα που έχουμε κάνει στις προπονήσεις. Θέλουμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί από την αρχή, σίγουρα λείπουν κάποια κομμάτια όμως είμαι σίγουρος πως ο πρόεδρος θα κάνει ότι πρέπει ώστε να έχουμε όλο το παζλ ενωμένο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και αυτό που τους λέω είναι ότι αυτήν την ενέργεια πρέπει να την διοχετεύσουν στα παιχνίδια γιατί αυτά είναι που μας δίνουν τους στόχους».

Για το όραμα του Μ. Μπούση: «To όραμα του προέδρου ήταν να δει δικά μας παιδιά. Και ο ΟΦΗ τα έχει πάει πολύ καλά. Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να τα βοηθήσουμε εμείς, να τα βάλουμε πιο ομαλά στην διαδικασία. Από εκεί και πέρα, η δουλειά που γίνεται, δεν φαίνεται στον κόσμο και είναι πολύ μεγάλη. Αυτά τα αθέατα πράγματα θα έχουν πολύ μεγάλο αποτέλεσμα και αντίκτυπο στην ομάδα ώστε αυτή η ομάδα να βγάλει δικά της παιδιά από τα σπλάχνα της».