Το «αντίο» του Φούντα στον Δέλλα: «Είσαι βουνό - Σε θαυμάζω για όσα έχεις καταφέρει»

Ταξιάρχης Φούντας

i

© Intime

Το «αντίο» του Φούντα στον Δέλλα: «Είσαι βουνό - Σε θαυμάζω για όσα έχεις καταφέρει»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:46 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:48 - 11.10.2024

Ο επιθετικός του ΟΦΗ, Ταξιάρχης Φούντας, έστειλε το δικό του μήνυμα για την αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα από τον πάγκο του συλλόγου.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ αποτελεί ο Τραϊανός Δέλλας. Ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος από την κρητική ομάδα κι η διοίκηση την έκανε αποδεκτή.

Με αφορμή αυτήν την εξέλιξη, ο επιθετικός των Κρητικών, Ταξιάρχης Φούντας, θέλησε να στείλει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα μέσω των social media.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Φούντας:

«Σε θαυμάζω για όσα έχεις καταφέρει στην καριέρα σου και ακόμη περισσότερο σε θαυμάζω για τη δύναμη που έχεις σαν άνθρωπος. Και σαν συμπαίκτης, αλλά και σαν προπονητής κάθε συμβουλή σου είναι πολύτιμη για εμένα. Είσαι βουνό και εύχομαι να ξεπεραστεί κάθε δυσκολία. Να είσαι πάντα γερός εσύ και η οικογένειά σου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Τραϊανό Δέλλα, έπειτα από παραίτηση που υπέβαλλε για προσωπικό του λόγο, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μέχρι και σήμερα, ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του, κ.κ. Βασίλης Μπορμπόκης και Δημήτρης Μπουρουτζίκας, έδειξαν απόλυτο επαγγελματισμό και σεβασμό στον ΟΦΗ, κάνοντας ό, τι είναι δυνατόν για να επιτευχθούν οι στόχοι που τέθηκαν από κοινού.

Ευχόμαστε στον κ. Δέλλα και την οικογένειά του, αλλά και στους συνεργάτες του, να έχουν υγεία και να συνεχίσουν να προσφέρουν με τις γνώσεις τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δε σας λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν…».