Μπούσης για αποχώρηση Δέλλα: «Θα μας λείψει πολύ - Ο ΟΦΗ θα είναι πάντα το σπίτι του»

Ο Μιχάλης Μπούσης

i

© Intime

Μπούσης για αποχώρηση Δέλλα: «Θα μας λείψει πολύ - Ο ΟΦΗ θα είναι πάντα το σπίτι του»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:53 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 11.10.2024

Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, έστειλε το δικό του μήνυμα για την αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα από τον πάγκο του συλλόγου.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ αποτελεί ο Τραϊανός Δέλλας. Ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος από την κρητική ομάδα κι η διοίκηση την έκανε αποδεκτή.

Με αφορμή αυτήν την εξέλιξη, ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών, Μιχάλης Μπούσης, θέλησε να στείλει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα μέσω των social media.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μιχάλης Μπούσης:

«Είναι δύσκολο να πεις αντίο σε κάποιον που είναι τόσο κοντά, όσο ο Τραϊανός σε μένα. Όταν ο σύλλογος αντιμετώπιζε προκλήσεις, o Τραϊανός βγήκε μπροστά και έφερε μια ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας και μέταλλο νικητή. Σταθεροποίησε το πλοίο με την ηγετική του ικανότητα, την ηρεμία και την αγάπη του για το παιχνίδι, αλλά επίσης ενέπνευσε τους παίκτες με το πάθος του για το ποδόσφαιρο.

Ενός λεπτού σιγή για τον Μπάλντοκ στα ματς της τέταρτης αγωνιστικής της Super League 2, με μαύρα περιβραχιόνια οι ποδοσφαιριστές
SUPER LEAGUE 2

13:38 - 11.10.2024

Ενός λεπτού σιγή για τον Μπάλντοκ στα ματς της τέταρτης αγωνιστικής της Super League 2, με μαύρα περιβραχιόνια οι ποδοσφαιριστές

Η Super League 2 ανακοίνωσε ότι οι αγώνες της τέταρτης αγωνιστικής θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια.

Υπήρξε μέντορας για πολλούς και λυπούμαστε για την αποχώρησή του», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Μπούσης και συμπλήρωσε: «Όπως και να ‘χει, η οικογένεια είναι πάνω από όλα και στηρίζουμε απόλυτα την απόφασή του. Θα μας λείψει πολύ, εντός και εκτός γηπέδου και ευχόμαστε σε αυτόν και τους αγαπημένους του, τα καλύτερα. Ο ΟΦΗ θα είναι πάντα το σπίτι σου. Με πολλή αγάπη και σεβασμό, Μιχάλης Μπούσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Τραϊανό Δέλλα, έπειτα από παραίτηση που υπέβαλλε για προσωπικό του λόγο, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μέχρι και σήμερα, ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του, κ.κ. Βασίλης Μπορμπόκης και Δημήτρης Μπουρουτζίκας, έδειξαν απόλυτο επαγγελματισμό και σεβασμό στον ΟΦΗ, κάνοντας ό, τι είναι δυνατόν για να επιτευχθούν οι στόχοι που τέθηκαν από κοινού.

Ευχόμαστε στον κ. Δέλλα και την οικογένειά του, αλλά και στους συνεργάτες του, να έχουν υγεία και να συνεχίσουν να προσφέρουν με τις γνώσεις τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δε σας λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν…».