Δεν κρατιόταν ο Μεντιλίμπαρ: Η κίνηση που έκανε προς τον Φορτούνη στην απονομή και κανείς δεν είδε (vid)

Ολυμπιακός

i

PrtScr

Δεν κρατιόταν ο Μεντιλίμπαρ: Η κίνηση που έκανε προς τον Φορτούνη στην απονομή και κανείς δεν είδε (vid)

Κώστας Τόπας 08:07 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:07 - 30.05.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν κρατιόταν να σηκώσει το τρόπαιο του Conference League στον αέρα.

Ο Ολυμπιακός το έκανε κι αυτό! Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 της Φιορεντίνα στον τελικό και κατέκτησαν το Conference League. Το πρώτο ευρωπαϊκό στην ιστορία τους, αλλά και το πρώτο που κατακτάει ελληνική ομάδα.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, μόνο και μόνο που βλέπω αυτό τον κόσμο ευτυχισμένο, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος είναι τεράστια ευτυχία που μπόρεσα να κάνω όλο αυτόν τον κόσμο να νιώθει σήμερα έτσι, και το αφιερώνω σε αυτούς.

Η φιέστα του Ολυμπιακού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για την κατάκτηση του Conference League (gallery & vid)
CONFERENCE LEAGUE

05:35 - 30.05.2024

Η φιέστα του Ολυμπιακού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για την κατάκτηση του Conference League (gallery & vid)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν μια... τρομερή υποδοχή προς τους παίκτες της ομάδας για την κατάκτηση του Conference League και όλοι μαζί πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη τους επιτυχία.

Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε κάτι που ο σύλλογος δεν είχε ξαναζήσει ποτέ, θα το γιορτάσουμε, θα το πανηγυρίσουμε όσο πρέπει και στη συνέχεια θα αρχίσουμε να δουλεύουμε για ότι ακολουθεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον αγώνα.

Ετσι, ο Κυπελλούχος Ολυμπιακός με αυτή την ασύλληπτη επιτυχία δεν πήρε μόνο το τρόπαιο, αλλά και το εισιτήριο για τη league φάση του Europa League. Αποφεύγει την καλοκαιρινή ταλαιπωρία των προκριματικών και θα παίξει στην Ευρώπη κατευθείαν τον Σεπτέμβριο.

Κατά τη διάρκεια της απονομής, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν κρατιόταν! Ο Βάσκος τεχνικός αφού ήταν αγκαλιά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, έκανε νόημα στον Κώστα Φορτούνη να σηκώσει το τρόπαιο στον αέρα.

Να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες με την κατάκτηση του τροπαίου έχουν βάλει στο ταμείο περισσότερα από 16 εκατ. ευρώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ονειρικά στην Ευρώπη, ενώ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης θα... χρυσώσει τους παίκτες της ομάδας δίνοντάς τους πριμ πέντε εκατομμυρίων ευρώ για την κατάκτηση του Conference League.