Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, αυτό που είχε συμβεί

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, αυτό που είχε συμβεί

Κώστας Τσίλης 08:20 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 14.08.2024

Μετά την λήξη του ματς στην Αμβέρσα, κανείς μέσα στην ΑΕΚ δεν μπορούσε να δεχθεί πως από ένα τέτοιο παιχνίδι, επιστρέφουν με την ήττα στην Αθήνα

Προφανώς και η ΑΕΚ δεν έκανε και το καλύτερό της παιχνίδι στην Αμβέρσα. Και γι αυτό υπάρχουν πολλοί λόγοι. Όμως μέχρι και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, κυριολεκτικά, η ΑΕΚ έχανε ευκαιρίες για να βρει το γκολ, το οποίο τελικά δεν ήρθε. Και η αλήθεια είναι πως μετά την λήξη του ματς, κανείς μέσα στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια δεν μπορούσε να πιστέψει πως θα επιστρέψουν στην Αθήνα με την ήττα. 

Τώρα η ΑΕΚ δεν αρκεί να παίξει με το «ποντίκι», πρέπει να το «φάει» κιόλας
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

01:14 - 23.08.2023

Τώρα η ΑΕΚ δεν αρκεί να παίξει με το «ποντίκι», πρέπει να το «φάει» κιόλας

Η ΑΕΚ που σπανίως δεν σκοράρει έκανε την ζωή της δύσκολη στην Αμβέρσα και τώρα στη ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια θα πρέπει όχι απλώς να είναι καλύτερη, αλλά και πολύ πιο αποτελεσματική για να μπορέσει να κουνήσει το «σεντόνι». Γράφει ο Κώστας Τσίλης.

Όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν να λένε για μια φάση που πήγε στραβά και δεν κατέληξε στα δίχτυα. Ο Αραούχο γι αυτή που ο Μουκουντί άθελά του, του πήρε την... μπουκιά από το στόμα και δεν τον άφησε να μπει με την μπάλα στο τέρμα. Ο Πινέδα για το σουτ του μέσα από την περιοχή στο πρώτο ημίχρονο που κόντραρε στα σώματα. Ο Πόνσε για την κεφαλιά που πέρασε άουτ. Ακόμα και ο Γιόνσον, που δεν είναι και από τους σκόρερ της ομάδας, δεν μπορούσε να πιστέψει πως δυο σουτ από το ύψος της περιοχής κόντραραν σε αντιπάλους αντί να πάνε προς το τέρμα. 

Γενικώς κανείς μέσα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την ιδέα πως η ΑΕΚ έφευγε από την Αμβέρσα και επέστρεφε με ήττα 1-0, μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Όχι φυσικά διότι θεωρούν πως έκαναν σούπερ εμφάνιση. Το ακριβώς αντίθετο. Αλλά για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και για τον τρόπο που κύλησε το ματς. "Σκασμένοι" ήταν όλοι τους. Κάτι πάντως, που μπορεί να μετατραπεί σε πείσμα για την ανατροπή στην ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια σε μια εβδομάδα.