«Δεν πείθεται για Ελλάδα και Παναθηναϊκό ο Βαλένσια»
i

Ο Ντιέγκο Βαλένσια/© Photo by Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images

«Δεν πείθεται για Ελλάδα και Παναθηναϊκό ο Βαλένσια»

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:37 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 20.08.2024

Σενάριο από την Ιταλία φέρνει στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού τον Ντιέγκο Βαλένσια της Σαλερνιτάνα, αλλά μεγάλο πρόβλημα αποτελεί η επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στην Ιταλία.

Από την Ιταλία προέρχεται το τελευταίο μεταγραφικό σενάριο που σχετίζεται με τον Παναθηναϊκό. H ιστοσελίδα «Salernonotizie.it» έγραψε πως ο τεχνικός διευθυντής της Σαλερνιτάνα, Μόργκαν Ντε Σάνκτις, έχει συζητήσεις με ανθρώπους του Τριφυλλιού για τον Ντιέγκο Βαλένσια.

Ο Βαλένσια είναι Χιλιανός, στην ηλικία των 23 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός περιοχής, με ευχέρεια να βοηθήσει και στα άκρα. Ωστόσο, κυρίως βγάζει τα... προς το ζην ως «φουνταριστός».

Ο Βαλένσια δεν έχει συμπληρώσει ούτε χρόνο στην Ιταλία, αφού η Σαλερνιτάνα τον απέκτησε τον προηγούμενο Ιούλιο από την Κατόλικα της Χιλής με αντίτιμο 2 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, ο παίκτης έχει μόλις 9 ολιγόλεπτες συμμετοχές στη Serie A με συνολικό χρόνο 149 λεπτών, ενώ έχει αγωνιστεί ένα ημίχρονο στο ιταλικό Κύπελλο. Γκολ δεν έχει πετύχει...

Η Σαλερνιτάνα θέλει να τον δανείσει κάπου για να παίξει και να προασπίσει την επένδυση της. Από την άλλη, ο Βαλένσια δεν θέλει να φύγει από την Ιταλία, παρά μόνο με πώληση και να μην μπλέξει με δανεισμούς.

Για αυτό, το δημοσίευμα τονίζει πως ο Ντε Σάνκτις μιλά με ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τον Βαλένσια και προσπαθεί να τον πείσει, αλλά ο Χιλιανός εκφράζει τον αρνητισμό του για την Ελλάδα.