Δεν προκύπτει συμφωνία Ολυμπιακού με Μαρσέιγ για τον Ουναχί

Ο Ομπαμεγιάνγκ και ο Ουναχί - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Δεν προκύπτει συμφωνία Ολυμπιακού με Μαρσέιγ για τον Ουναχί

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:37 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 03.09.2024

Καμία συμφωνία με τη Μαρσέιγ για την περίπτωση του Αζεντίν Ουναχί δεν έχει κάνει ο Ολυμπιακός, εν αντιθέσει με τα όσα ανέφεραν ΜΜΕ της Γαλλίας.

Το μεσημέρι της Τρίτης (3/9) το «Foot Mercato» υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους τον Αζεντίν Ουναχί. Μάλλον, πως τόσο οι μεν όσο και οι δε έχουν φτάσει σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ και ότι η απόφαση ανήκει πλέον στον Μαροκινό.

Παρόλα αυτά, αυτό που φαίνεται πως προκύπτει ρεπορταζιακά είναι ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία του Ολυμπιακού με τον σύλλογο της Ligue 1. Αυτή είναι η δεύτερη διάψευση των Πειραιωτών, αφού νωρίτερα εκείνοι στάθηκαν στην περίπτωση Ζίγες αναφέροντας πως δεν υπάρχει κάτι.

Βέβαια, τόσο για τον Ουναχί όσο και για τον Ζίγες τα ΜΜΕ του εξωτερικού συνεχίζουν να... οργιάζουν, παρά τη στάση των «ερυθρόλευκων». Στην Τουρκία, για παράδειγμα, επιμένουν πως ο δεύτερος συζητά με τους ιθύνοντες του ελληνικού συλλόγου, προσπαθώντας να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τους όρους του συμβολαίου του.

Την ίδια ώρα, στη Γαλλία υπάρχει η φημολογία για τον Αζεντίν Ουναχί εδώ και αρκετές μέρες. Εκεί τα ΜΜΕ τόνιζαν πως η τελική απόφαση είναι του παίκτη - με τη Μαρσέιγ να έχει συμφωνήσει να τον παραχωρήσει δανεικό - εντούτοις εκείνος ακόμα δεν γνωρίζει τι θέλει να κάνει όσον αφορά το μέλλον του. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως εν αντιθέσει με τους δύο Μαροκινούς, ο Ολυμπιακός δεν διέψευσε ποτέ την περίπτωση Γουίλιαν. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά αλλά μπορεί και τίποτα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Όπως και να 'χει, ο σύλλογος του Πειραιά έκανε το «μπαμ» του καλοκαιριού, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 36χρονου ποδοσφαιριστή το απόγευμα της Δευτέρας (2/9). Ο Βραζιλιάνος έφτασε στην Ελλάδα την Κυριακή (1/9), όπως ανέφερε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, συμφώνησε με τον σύλλογο, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον ανήκει στο ρόστερ του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

O Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα τον χρόνο μέχρι την 4η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία στην οποία πρόκειται να δηλώσει τους παίκτες που θα συμπεριληφθούν στην ευρωπαϊκή λίστα. Ενδεχομένως ο Γουίλιαν να μην είναι ο τελευταίος παίκτης που θα την απαρτίζει...