Διαιτητής στο Μεξικό έριξε γονατιά σε ποδοσφαιριστή και ξέσπασε σάλος (vid)
i

/printscreen

Διαιτητής στο Μεξικό έριξε γονατιά σε ποδοσφαιριστή και ξέσπασε σάλος (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:42 - 02.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 14.08.2024

O Φερνάντο Ερνάντεζ χτύπησε τον Λούκα Ρομέρο και έγινε ο κακός χαμός στον αγώνα της Κλαμπ Αμέρικα με τη Λεόν στο πρωτάθλημα του Μεξικό.

H Κλαμπ Αμέρικα υποδέχθηκε τη Λεόν τα ξημερώματα της Κυριακής (2/4) στο γήπεδο «Αζτέκα» για την 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Μεξικό. Οι φιλοξενούμενοι χάρη στο γκολ του Τζόελ Κάμπελ στις καθυστερήσεις του ματς (90+4'), του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Παράλληλα, η Λεόν διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο +1 από την Κλαμπ Αμέρικα. 

Ωστόσο, το αποτέλεσμα του αγώνα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς το ματς σημαδεύτηκε από έναν άγριο καυγά, ο οποίος ξεκίνησε από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Ο Φερνάντο Ερνάντεζ, έριξε γονατιά στον Λούκας Ρομέρο και εκείνος έπεσε στο έδαφος, πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα. 

Όταν η Κλαμπ Αμέρικα ισοφάρισε στο 63ο λεπτό του αγώνα με τον Ντιέγκο Βαλντές, όλοι οι ποδοσφαιριστές της Λεόν περικύκλωσαν τον διαιτητή και  του ζητήσουν να επανεξετάσει τη φάση. Οι φιλοξενούμενοι ισχυρίζονταν ότι ο Σαλβαδόρ Ρέγιες χρησιμοποίησε τα χέρια του πριν το γκολ. Εκείνος έριξε κάτω τον Ρομέρο και οι συμπαίκτες του άρχισαν την φραστική επίθεση στο διαιτητή. 

Ξέσπασε σάλος, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων άρχισαν να σπρώχνονται και δύο προπονητές άρχισαν να τραβούν ο ένας τον άλλον. Τότε ο Φερνάντο Ερνάντεζ αποφάσισε να τους αποβάλει και τους δύο.

Όπως φάνηκε από τα πλάνα που προβλήθηκαν στην τηλεόραση, ο Νίκολας Λάνκαμον φαίνεται με σκισμένη μπλούζα και να κατηγορεί τον προπονητή Ορτίζ ότι την έσκισε. Ενώ οι δύο προπονητές πήγαιναν στα αποδυτήρια, ο πάγκος της Κλαμπ Αμέρικα και το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου χρειάστηκε να επέμβουν για να μην συναντηθούν στη φυσούνα, που οδηγεί στα καμαρίνια.

Tags: