«Διάλεξε τον Παναθηναϊκό αντί του Ολυμπιακού ο Ουναχί»

Ο Αζεντίν Ουναχί

«Διάλεξε τον Παναθηναϊκό αντί του Ολυμπιακού ο Ουναχί»

Λάμπρος Γκαραγκάνης 20:17 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 03.09.2024

Έντονο, φαίνεται ότι υπήρξε, το ελληνικό ενδιαφέρον για τον Αζεντίν Ουναχί, με τους Γάλλους, πλέον, να αναφέρουν ξεκάθαρα ότι ο 24χρονος κεντρικός χαφ επέλεξε τον Παναθηναϊκό αντί του Ολυμπιακού.

Ο Ουναχί καταλήγει στο Τριφύλλι, με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ, ωστόσο οι Γάλλοι επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν η μοναδική ελληνική ομάδα που ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του Αφρικανού χαφ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Get Football News France, η αθηναϊκή ομάδα αλλά και οι Πειραιώτες κατέθεσαν πρόταση για δανεισμό στους Μασσαλούς.

Η Μαρσέιγ έδωσε τον πρώτο λόγο στον Αζεντίν Ουναχί να αποφασίσει, με τον ίδιο να επιλέγει τον Παναθηναϊκό για τη συνέχεια της καριέρας του, τουλάχιστον, για τον επόμενο χρόνο. Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει διαψεύσει το ενδιαφέρον του για τον Μαροκινό. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται και το deal ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, με τις 500.000 ευρώ ως fee δανεισμού για τον Ουναχί για ένα χρόνο συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό. Όπως και την υψηλότατη οψιόν που τοποθετήθηκε, για την αγορά του, στα 11,5 εκατ. ευρώ.