Πανζουρλισμός για τον Διαμαντάκο: Οι φίλοι της Ιστ Μπενγκάλ υποδέχτηκαν τον Έλληνα φορ με εντυπωσιακό τρόπο! (vids)
i

© PrtScr

Πανζουρλισμός για τον Διαμαντάκο: Οι φίλοι της Ιστ Μπενγκάλ υποδέχτηκαν τον Έλληνα φορ με εντυπωσιακό τρόπο! (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:44 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:44 - 22.07.2024

Οι φίλοι της Ιστ Μπενγκάλ ετοίμασαν μία εντυπωσιακή υποδοχή στον Δημήτρη Διαμαντάκο, ο οποίος αποτελεί το νέο μεταγραφικό «μπαμ» του συλλόγου.

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος έχει χτίσει τον δικό του «μύθο» στην Ινδία κι όπως διαπιστώνεται, αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της χώρας.

Με τη λήξη της περασμένης σεζόν, ο ίδιος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Κεράλα Μπλάστερς, έχοντας προλάβει όμως να μπει στις καρδιές των οπαδών της. Ο Έλληνας φορ μετακόμισε στην Ινδία για λογαριασμό της το καλοκαίρι του 2022 και σε 44 ματς σκόραρε 28 φορές, αφήνοντας έτσι το δικό του στίγμα και με το παραπάνω στον σύλλογο.

Μπορεί ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού να συνέδεσε το όνομά του με την Κεράλα, όμως φαίνεται πως η αγάπη προς το πρόσωπό του παραμένει ίδια κι από τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο 31χρονος και πρώτος σκόρερ την περσινή σεζόν, παρέμεινε κάτοικος Ινδίας κι ανακοινώθηκε από την Ιστ Μπενγκάλ. Κατά την άφιξή του επικράτησε πανζουρλισμός, με τους φίλους της ομάδας να στήνουν ένα ατελείωτο «πάρτι» γύρω από το αυτοκίνητό του.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο: