Διαψεύδει για Ρόμα ο Μανωλάς: «Δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας σε όσα διαβάζω»

Κώστας Μανωλάς

i

©intime

Διαψεύδει για Ρόμα ο Μανωλάς: «Δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας σε όσα διαβάζω»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:28 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 04.09.2024

Ο Κώστας Μανωλάς μέσω ανάρτησης στα social media ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στον ίδιο και τη Ρόμα, παρά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν πολλά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κώστα Μανωλά να επιστρέφει στη Ρόμα. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα και προπονείται με τον Πανναξιακό, έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες μέσω ανάρτησης στα social media.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανακοίνωσε τη συμφωνία Ολυμπιακού - Σέρτζιο Ολιβέιρα, με σήμα της δεκαετίας του '80!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:53 - 04.09.2024

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανακοίνωσε τη συμφωνία Ολυμπιακού - Σέρτζιο Ολιβέιρα, με σήμα της δεκαετίας του '80!

Μέσω ανάρτησης στα social media ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα στον Ολυμπιακό και παράλληλα αποκάλυψε τις λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση. Ο «γκουρού» των μεταγραφών στην ανάρτησή του χρησιμοποίησε ένα... αρχαίο σήμα των «ερυθρόλευκων».

Συγκεκριμένα ο 33χρονος Έλληνας αμυντικός αναφέρει στο instagram story που έκανε: «Από χθες δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα κι ευχαριστώ όλους τους οπαδούς της Ρόμα για την αγάπη που μου έχουν δείξει, αλλά θέλω να πω ένα πράγμα, σε όλα αυτά που διαβάζω δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας. Χίλια ευχαριστώ και Forza Ρόμα».

Ο Μανωλάς συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας της Νάξου, στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του, ενώ κάνει και έξτρα προπονήσεις με τον Γιώργο Μοστράτο, για να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, σύμφωνα με το sportcyclades.gr.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!