Διαψεύδει ο Ολυμπιακός ότι «ο Μαρινάκης θέλει τον αθλητικό διευθυντή της Άρσεναλ για CEO στις ομάδες του»

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

© Intime

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός ότι «ο Μαρινάκης θέλει τον αθλητικό διευθυντή της Άρσεναλ για CEO στις ομάδες του»

Sportal newsroom 11:37 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 03.08.2024

Οι Βραζιλιάνοι υποστηρίζουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει τον αθλητικό διευθυντή της Άρσεναλ, Εντού Γκασπάρ, για CEO στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ, αλλά οι ερυθρόλευκοι διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο, Μπρούνο Ανδράδε, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ θέλει να κάνει CEO στις δύο ομάδες, τον Εντού Γκασπάρ ο οποίος είναι αθλητικός διευθυντής στην Άρσεναλ.

«Ο επιχειρηματικός όμιλος με επικεφαλής τον Ευάγγελο Μαρινάκη, που ελέγχει τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τον Ολυμπιακό, θέλει να πάρει τον Εντού Γκασπάρ από την Άρσεναλ. Πρώην παίκτης της Κορίνθιανς και της εθνικής, ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής είναι ο κύριος στόχος για να αναλάβει ρόλο CEO σε έναν από τους δύο συλλόγους», αναφέρει το δημοσίευμα του Βραζιλιάνου δημοσιογράφου.

Ο Εντού από το 2019 μέχρι και σήμερα εργάζεται στην ομάδα του Λονδίνου και βρίσκεται σε συνεργασία με τον Μικέλ Αρτέτα. Μάλιστα αρκετές μεταγραφές των «κανονιέρηδων» έχουν πιστωθεί στον ίδιο, κάτι που έχει φέρει και αποτέλεσμα μιας και η Άρσεναλ τα τελευταία δύο χρόνια διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα της Premier League.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός διέψευσε κατηγορηματικά το βράδυ της Παρασκευής την συγκεκριμένη φήμη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!