Διαρροή ΠΑΕ Αρης για MEGA: «Συνεχίστε να εκτίθεστε όλοι μαζί …»

Θόδωρος Καρυπίδης

i

© Intime

Διαρροή ΠΑΕ Αρης για MEGA: «Συνεχίστε να εκτίθεστε όλοι μαζί …»

Ο Άρης διαψεύδει τα όσα ισχυρίστηκε το κανάλι σε ρεπορτάζ του την περασμένη Κυριακή, περί επίθεσης στον διαιτητή από τον Θόδωρο Καρυπίδη στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αστέρα, κάνοντας λόγο για εμπάθεια και κόμπλεξ.

Την αντίδραση της ΠΑΕ Αρης προκάλεσαν τα όσα δυσφημιστικά ακούστηκαν για μια ακόμη φορά για τον Άρη και τον Θόδωρο Καρυπίδη προσωπικά, στη κυριακάτικη αθλητική εκπομπή του MEGA. Η αντίδραση εκφράστηκε μέσω διαρροής η οποία αναφέρεται σε ρεπορτάζ ότι ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ επιτέθηκε στον διαιτητή στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά αναφέρει: «Το κόμπλεξ κάποιων με τον Καρυπίδη και η εμπάθεια με τον Άρη, έχει πάει σε τέτοια επίπεδα που πλέον δεν τους νοιάζει ακόμη και να εξευτελίζονται δημοσίως. Ο κ. Καρυπίδης ουδέποτε επιχείρησε να μπει στο γραφείο των διαιτητών και να τα σπάσει όπως είπε ο απεσταλμένος του καναλιού τα ξημερώματα της Δευτέρας από την αυλή του σπιτιού του. Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Καρυπίδης ούτε καν πλησίασε το γραφείο των διαιτητών μετά το ματς και όποιος έχει άλλη άποψη ας ανατρέξει στο φύλλο αγώνα. Όσο για τον Σπάθα δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε καν. Τα έργα και οι ημέρες του ίδιου και του πατέρα του είναι γνωστά άλλωστε σε όλους. Πολύ απλά ντρέπεται και η ντροπή μαζί του … Αξιολύπητοι βεβαίως είναι και αυτοί που αναπαράγουν τα ρεπορτάζ από την αυλή ενός σπιτιού στις 01.40 τα ξημερώματα της Δευτέρας, χωρίς να τα ελέγξουν. Συνεχίστε να εκτίθεστε όλοι μαζί …».