Διαρροή ΠΑΕ Αρης: «Βάλτε καλύτερα την Φραπάρ - Συνεχίστε να εκτίθεστε»

Φάμπιο Μαρέσκα

i

Φάμπιο Μαρέσκα/©Intime

Διαρροή ΠΑΕ Αρης: «Βάλτε καλύτερα την Φραπάρ - Συνεχίστε να εκτίθεστε»

Αλέξης Σαββόπουλος 14:38 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 18.09.2024

Πώς αντέδρασε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στην ξαφνική αντικατάσταση του Μαρέσκα με τον Παϊρέτο στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Την άμεση αντίδραση του Αρη προκάλεσε η ξαφνική αλλαγή του πρώτου διαιτητή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Συγκικριμένα ενώ είχε οριστεί ο Φάμπιο Μαρέσκα, ο Ιταλός είναι παράλληλα 4ος διαιτητής στον αυριανό βραδινό αγώνα του Τσάμπιονς Λίγκ ανάμεσα στη Φέγενορντ-Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ως εκ τούτου ενημέρωσε ότι είναι αδύνατο να μεταβεί εγκαίρως στη Θεσσαλονίκη για να δώσει το παρών στον αγώνα που ξεχωρίζει στην 5η αγωνιστική. Η απόφαση για την αντικατάστασή του από τον Παϊρέτο τρία 24ωρα πριν από το παιχνίδι, προκάλεσε τον εκνευρισμό του Αρη που αντέδρασε μέσω μιας διαρροής που αναφέρει τα εξής: “Συνεχίστε να εκτίθεστε κι άλλο. Βάλτε καλύτερα τον Σπάθα ή την Φραπάρ! Δηλαδή πριν ορίσουν τον Μαρέσκα δεν ήξεραν ότι αύριο είναι 4ος σε παιχνίδι Champions League; Ντρέπεται και η ντροπή μαζί σας”, αναφέρει χαρακτηριστικά η διαρροή της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.