Διαχείριση του υλικού της ΑΕΚ, σημαίνει και αλλαγές από τον Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της ΑΕΚ

i

©Intime

Διαχείριση του υλικού της ΑΕΚ, σημαίνει και αλλαγές από τον Αλμέιδα

Κώστας Τσίλης 13:29 - 26.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:48 - 26.10.2024

Με δεδομένο πως η ΑΕΚ έχει ένα πλούσιο ρόστερ, αλλά ακολουθεί και μια φορτωμένη εβδομάδα, πιθανότατα ο Αλμέιδα θα προχωρήσει σε αλλαγές

Η ΑΕΚ έχει ένα μεγάλο ρόστερ, μεγαλύτερο από κάθε άλλη σεζόν, με πολλές και ποιοτικές επιλογές. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν έχει ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αυτό όμως δεν αλλάζει το δεδομένο, πως απαιτείται έτσι κι αλλιώς διαχείριση του υλικού. Και για λόγους πρακτικούς και για λόγους καθαρά αγωνιστικούς. Κάτι που ο Ματίας Αλμέιδα φυσικά και το ξέρει.

Όπως επίσης ξέρει πως διαχείριση σημαίνει και αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έστω και αν το πρόγραμμα πηγαίνει από Κυριακή σε Κυριακή (ή Σάββατο). Πολλώ δε μάλλον τώρα, που η ΑΕΚ έχει μπροστά της, εκτός από το αποψινό ματς στις Σέρρες και παιχνίδι κυπέλλου μεσοβδάμαδα με τον Άρη και κατόπιν πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο.

Ο Αλμέιδα εμπιστεύεται Περέιρα και Λαμέλα, αλλά περιμένει και αριθμούς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:49 - 26.10.2024

Ο Αλμέιδα εμπιστεύεται Περέιρα και Λαμέλα, αλλά περιμένει και αριθμούς

Δύσκολα θα βγάλει ο Αλμέιδα από το βασικό σχήμα της ΑΕΚ τόσο τον Περέιρα όσο και τον Λαμέλα, όμως περιμένει ακόμα περισσότερα πράγματα από τους δυο Αργεντινούς στο κομμάτι της στατιστικής

Αυτή η συνθήκη, πιθανότατα θα οδηγήσει τον Αλμέιδα σε αλλαγές διαχείρισης στην ενδεκάδα του αποψινού ματς στις Σέρρες. Και όχι μόνο στην μεσοεπιθετική και επιθετική γραμμή, όπου υπάρχουν πολλές επιλογές. Ακόμα και στην άμυνα. Για παράδειγμα, τόσο ο Ρότα, όσο και ο Πήλιος, έχουν φορτωθεί με πολλά ματς. Ειδικά ο πρώτος που έχει και εθνική ομάδα. Δεν θα ήταν έκπληξη αν έπαιρναν θέση βασικού είτε ο Οντουμπάτζο, είτε ο Χατζισαφί, είτε και οι δυο μαζί.

Πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές και στην μεσαία γραμμή, αλλά και στην μεσοεπιθετική γραμμή. Παίκτες ποιοτικοί υπάρχουν στην διάθεση του Αλμέιδα. Ενώ ακολουθεί και το ματς της Τετάρτης με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια για το κύπελλο, στο οποίο ο Αργεντινός τεχνικός επίσης δίνει πολύ μεγάλη βάση, όπως και στο αποψινό παιχνίδι στις Σέρρες.