Διέρρηξαν το σπίτι των Ντόουγκλας Λουίς κι Αλίσα Λέμαν, παίρνοντας ρολόγια αξίας μισού εκατ. ευρώ

Ο Ντόουγκλας Λουίς και η Αλίσα Λέμαν

Διέρρηξαν το σπίτι των Ντόουγκλας Λουίς κι Αλίσα Λέμαν, παίρνοντας ρολόγια αξίας μισού εκατ. ευρώ

Κώστας Τόπας 14:20 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 20.10.2024

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι των Ντόουγκλας Λουίς κι Αλίσα Λέμαν, το βράδυ του Σαββάτου (19/10), ενώ και οι δύο ήταν έξω, κλέβοντας ρολόγια και κοσμήματα αξίας άνω των 500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ληστές εισέβαλαν το βράδυ του Σαββάτου (19/10) στο σπίτι του Ντόουγκλας Λουίς και της Αλίσα Λέμαν και έκλεψαν αρκετά ρολόγια και κοσμήματα.

Συνέβη την ώρα που ο Ντόουγκλας Λουίς έπαιζε αγώνα της Serie A μεταξύ της Γιουβέντους και της Λάτσιο και η σύντροφός του βρισκόταν σε ξενοδοχείο με την ομάδα γυναικών των «μπιανκονέρι», η οποία θα αντιμετωπίσει σήμερα (20/10) την Ίντερ Γυναικών.

Η Γιουβέντους το επιβεβαίωσε: Τέλος ο Πογκμπά
SERIE A

09:16 - 20.10.2024

Η Γιουβέντους το επιβεβαίωσε: Τέλος ο Πογκμπά

O Αθλητικός Διευθυντής της Γιουβέντους, Κριστιάνο Τζιουντόλι, γκρέμισε τις όποιες ελπίδες είχε ο Πολ Πογκμπά για να παίξει ξανά στον σύλλογο, δηλώντας το Σάββατο πως η ομάδα έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι διαρρήκτες έκλεψαν 11 ρολόγια αξίας περίπου 500.000 ευρώ, όπως επίσης κολιέ και κοσμήματα που ανήκαν στον σύντροφο του Ντόουγκλας Λουίς. Ο Βραζιλιάνος δείπνησε μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Λάτσιο το βράδυ του Σαββάτου (19/10) και κάλεσε την αστυνομία όταν έφτασε στο σπίτι γύρω τα ξημερώματα της Κυριακής (20/10).

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαρρήκτες στοχοποιούν παίκτες της Γιουβέντους. Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί στο παρελθόν με τον Μοίσε Κιν και Άνχελ Ντι Μαρία. Ο Ντόουγκλας Λουίς και η Αλίσα Λέμαν εντάχθηκαν στη «Γηραιά Κυρία» το περασμένο καλοκαίρι από την Άστον Βίλα.