Αποκάλυψη Σιόβα: «Το καλοκαίρι ήμουν 50-50 να σταματήσω το ποδόσφαιρο, πλέον παίζω για τους δύο γιους μου» (vid)
i

© Intime

Αποκάλυψη Σιόβα: «Το καλοκαίρι ήμουν 50-50 να σταματήσω το ποδόσφαιρο, πλέον παίζω για τους δύο γιους μου» (vid)

Sportal newsroom 23:10 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:11 - 19.10.2024

Ο Δημήτρης Σιόβας μετά την ισοπαλία ανάμεσα σε Λαμία και Asteras Aktor ανέφερε πως το καλοκαίρι έκανε σκέψεις να σταματήσεις το ποδόσφαιρο.

Λαμία και Asteras Aktor ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ σε μία αναμέτρηση, που αμφότερες οι ομάδες έκαναν καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά ήταν σαν να μην εμφανίστηκαν στο δεύτερο.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Δημήτρης Σιόβας μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην κάμερα της Cosmote TV προχώρησε σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αποκάλυψη σχετικά με την καριέρα του. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας άσος τόνισε ότι το καλοκαίρι είχε σκέψεις να σταματήσει το ποδόσφαιρο, αλλά αποφάσισε να συνεχίσει να για τους δύο γιους του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα να παίξω, η Λαμία μου έκανε την τιμή να έρθω να αγωνιστώ πάλι στα ελληνικά γήπεδα, το απόλαυσα. Είχα τους γιους μου να με παρακολουθούν, που γι' αυτούς παίζω πλέον. Όλα μία χαρά.

Γι' αυτούς ξεκίνησα πάλι να παίξω γιατί το καλοκαίρι ήμουν 50-50 για το αν θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μετά από κάποια γεγονότα που είχα προσωπικά, αλλά ήθελε ο μεγάλος μου γιος να παίξω πάλι. Και αφού ήθελε είπα να παίξω ακόμη μία χρονιά.

Όσον αφορά το παιχνίδι μας έλειψε το γκολ, τα παιδιά προσπάθησαν. Αλλάζουμε τακτική και τον τρόπο παιχνιδιού μας με καινούριο προπονητή. Πιστεύω θα στρώσει η ομάδα, θα μπει και το γκολ κάποια στιγμή και η ομάδα θα στρώσει».

Για τον θάνατο του Μπάλντοκ: «Λυπηθήκαμε πάρα πολύ, ένα γεγονός που λυπήθηκε όλη η Ελλάδα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, έχει κι ένα παιδί πίσω. Ας είμαστε όλοι όσο μπορούμε κοντά στην οικογένεια του και ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην οικογένεια του παιδιού. Μόνο συλλυπητήρια».