Οι οπαδοί της Σεβίλλης τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη με πανό στα ελληνικά (pic)

οπαδοί Σεβίλλης

i

© photo by Fran Santiago / Getty Images / Ideal Images

Οι οπαδοί της Σεβίλλης τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη με πανό στα ελληνικά (pic)

Κώστας Τσιακλής • 10:51 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:18 - 14.08.2024

Οι οπαδοί της Σεβίλλης τίμησαν με πανό στα ελληνικά τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη που έχασε τη ζωή του στα επεισόδι έξω από την «OPAP Arena».

Η επίθεση των χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ παρέα με Έλληνες οπαδούς στην «OPAP Arena» έχει λάβει πλέον διαστάσεις και εκτός συνόρων. Αφορμή στέκεται φυσικά το γεγονός πως ένας νεαρός, ο Μιχάλης Κατσούρης, έχασε άδικα τη ζωή του, όταν κάποιος από τους δράστες τον μαχαίρωσε.

Με αφορμή, λοιπόν, το περιστατικό, οι ένθερμοι υποστηρικτές της Σεβίλλης θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του άτυχου Μιχάλη Κατσούρη, καταδικάζοντας ουσιαστικά την ενέργεια των Bad Blue Boys και των συνεργών τους.

Καπετάνος: «Φοβάμαι ότι θα κλάψουν πολλές μανούλες ακόμη - Έχουμε σιχαθεί τα ευχολόγια»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:56 - 12.08.2023

Καπετάνος: «Φοβάμαι ότι θα κλάψουν πολλές μανούλες ακόμη - Έχουμε σιχαθεί τα ευχολόγια»

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Παντελής Καπετάνος, μίλησε για την προσπάθεια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το τραγικό συμβάν με τον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τη Βαλένθια, οι φανς της ομάδας από την Ανδαλουσία ανέβασαν ένα πανό, στο οποίο έγραψαν μάλιστα και στα ελληνικά «αναπαύσου εν ειρήνη». 

«Οι losers κρατούν μαχαίρι, οι Ultras όχι»: Το μήνυμα των οπαδών της Καραμπάγκ για τη δολοφονία του Μιχάλη

Και οι οπαδοί της Καραμπάγκ είχαν καταδικάσει την ενέργεια των Κροατών χούλιγκαν. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Πέμπτης (10/08) με την Ελσίνκι, οι Αζέροι οπαδοί ανέβασαν ένα πανό, το οποίο άφηνε αιχμές για τους συμμετέχοντες στα επεισόδια και το γεγονός πως σε αυτά κουβαλούσαν μαχαίρια.