Δώνης: «Είμαστε κοντά στην περίπτωση Φορτούνη»

Γιώργος Δώνης

i

© Intime

Δώνης: «Είμαστε κοντά στην περίπτωση Φορτούνη»

Sportal newsroom 17:53 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 16.07.2024

Κοντά στο να κλείσει τον Κώστα Φορτούνη φαίνεται πως βρίσκεται η Ελ Καλίτζ, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Δώνης, προπονητής της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία.

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στον Δημήτρη Μαλισιώβα, με την κουβέντα να πηγαίνει φυσικά στην υπόθεση του Κώστα Φορτούνη, που αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και την ομάδα του 54χρονου Έλληνα τεχνικού.

Παρά τη γενναία πρόταση του Ολυμπιακού, ο Κώστας Φορτούνης αποφάσισε να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» μετά από 10 χρόνια παρουσίας στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός ζύγισε όλα τα δεδομένα και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας. Επόμενος προορισμός; Όπως όλα δείχνουν η Σαουδική Αραβία και η Ελ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη, ο οποίος δεν έχει κρύψει την «ποδοσφαιρική αδυναμία» που έχει για τον πρώην, πλέον, αρχηγό των Πειραιωτών. Την έχει εκφράσει και δημοσίως πολλές φορές, όπως έκανε και τώρα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στον Δημήτρη Μαλισιώβα.

Η επιθυμία του κόουτς Δώνη να συνεργαστεί με τον Φορτούνη δεν προέκυψε τώρα αφού και στο παρελθόν τον ήθελε στις ομάδες του, αλλά όπως όλα δείχνουν αυτή η στιγμή… έφτασε.

Μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Γιώργος Δώνης είπε μεταξύ άλλων για τον «Φορτού»: «Είμαστε κοντά στην περίπτωση του Κώστα Φορτούνη. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και το επόμενο διάστημα ελπίζω να είναι παίκτης μας»

Με Μασούρα και νεοαποκτηθέντες η πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία - Ενσωματώθηκε και ο Ελ Κααμπί

Ο Ολυμπιακός έφτασε το πρωί της Δευτέρας (15/7) στην Ολλανδία για να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, η οποία θα διαρκέσει δύο εβδομάδες. Εκεί θα δώσει απέναντι στον Άγιαξ, την Αλ Γκαντσιά και τη Ναϊμέγκεν.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν ξεκίνησαν αμέσως τις προπονήσεις, έχοντας όλους τους νεοαποκτηθέντες, τον Μάρκο Στάμενιτς, τον Αναγνωστόπουλο, τον Ντάνι Γκαρθία και τον Κοστίνια. Παρών ήταν και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος προ ολίγων ημερών υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, το οποίο έχει διάρκεια για τρία χρόνια, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Οι παίκτες μάλιστα πηγαινοερχόντουσαν στις προπονήσεις με ποδήλατα και στη διαδρομή είχαν... παρέα αφού συνάντησαν χήνες, τις οποίες οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ δεν έχασαν την ευκαιρία να τις φωτογραφήσουν.

Στην Ολλανδία έφτασε και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος έχει ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα αλλά ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις. Αφού από αύριο θα μπει κι αυτός με τη σειρά του στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους παίκτες. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο φιλικό είναι την Παρασκευή (19/7) απέναντι στον Άγιαξ.