«Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ!»: Δωρεάν πρόσκληση με την Τσέλσι στους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

«Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ!»: Δωρεάν πρόσκληση με την Τσέλσι στους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Λάμπρος Γκαραγκάνης 20:53 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 04.10.2024

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας απηύθυνε ο Παναθηναϊκός, προσφέροντας δωρεάν πρόσκληση για τον αγώνα με την Τσέλσι, στο ΟΑΚΑ, στους κατόχους εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τους φιλάθλους του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Έτσι, μετά τη δωρεάν μετακίνηση στον κόσμο από την Περιφέρεια, προσφέρει ένα επιπλέον κίνητρο για να γεμίσει το ΟΑΚΑ. Οι κάτοχοι εισιτηρίων του αγώνα Πρωταθλήματος (Κυριακή 6/10, 20:30) θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν πρόσκληση, για το σπουδαίο εντός έδρας παιχνίδι με την Τσέλσι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστική του Conference League (Πέμπτη 24/10, 19:45).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ!

Όποιος αγοράσει ή έχει ήδη αγοράσει εισιτήριο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αποκτά δυνατότητα εξασφάλισης πρόσκλησης για τον αγώνα κόντρα στην Τσέλσι.

Αγαπητοί φίλαθλοι,

Αυτή την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σε έναν κρίσιμο αγώνα. Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε την αλληλεγγύη μας! Ας ενωθούμε να στηρίξουμε τον Παναθηναϊκό με όλες μας τις δυνάμεις.

Η παρουσία σας στο γήπεδο είναι ζωτικής σημασίας!

Κάθε φωνή μετράει. Γεμίστε τις κερκίδες και δώστε δύναμη στην ομάδα μας.

Ως ένδειξη αναγνώρισης για τη στήριξή σας, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προσφέρει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε ένα δωρεάν εισιτήριο για τον αγώνα με την Chelsea, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 24/10, χρησιμοποιώντας τον κωδικό σας από το Gov Wallet.

Προϋποθέσεις προσφοράς:

Από την Τρίτη, 8/10, και για 24 ώρες μόνο, μπορείτε να εξαργυρώσετε τον κωδικό από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και να διασφαλίσετε τη θέση σας για την Chelsea με ένα δωρεάν εισιτήριο. Η προσφορά ισχύει για 40.000 θέσεις!

Ας δείξουμε όλοι μαζί ότι ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια.

Πληροφορίες για την αγορά εισιτηρίου με τον Ολυμπιακό θα βρείτε εδώ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ".

Η κίνηση του Παναθηναϊκού, όπως γίνεται σαφές και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, αφορά όσους έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και τους φιλάθλους του Τριφυλλιού που θα το πράξουν από εδώ και πέρα.