Δύο «Λονδρέζοι» για Λεάντρο Τροσάρ
i

Λεάντρο Τροσάρ / screenshot via Twitter

Δύο «Λονδρέζοι» για Λεάντρο Τροσάρ

Sportal newsroom 09:12 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 20.08.2024

Δύο ομάδες του Λονδίνου σύμφωνα με δημοσίευμα της Evening Standard έχουν μπει στο «κυνήγι» του Λεάντρο Τροσάρ.

Δύο ομάδες του Λονδίνου έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Μπράιτον, Λεάντρο Τροσάρ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Evening Standard η Τσέλσι και η Τότεναμ είναι οι δύο «Λονδρέζοι» που θέλουν να αποκτήσουν τον Βέλγο. 

Οι «μπλε» είχαν ακουστεί έντονα για τον 28χρονο από το καλοκαίρι, με τις φήμες μάλιστα να έλεγαν, ότι είχε φτάσει κοντά στο Στάμφορντ Μπριτζ. Παρόλα αυτά ο Βέλγος παρέμεινε στη Μπράιτον, με την οποία έχει ξεκινήσει πολύ καλά. 

Στη Πρέμιερ Λιγκ ο Τροσάρ έχει σκοράρει εφτά γκολ σε 16 συμμετοχές, με το καλύτερό του παιχνίδι να ήταν αυτό στο Άνφιλντ απέναντι στη Λίβερπουλ. Τότε ο Βέλγος με χατ-τρικ είχε υποχρεώσει την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ σε μία από τις πολλές φέτος ισοπαλίες. Οι καλές του εμφανίσεις έκαναν τον πρώην τεχνικό της εθνικής του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνες, να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Εκεί αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια, δίχως να καταφέρει να κάνει και πολλά. Στη Τσέλσι θέλουν να λύσουν τα θέματά τους στην επίθεση και πιστεύουν, ότι ο 28χρονος μπορεί να γίνει ο ιδανικός φορ, που θα τους «λύσει τα χέρια». 

Από την άλλη και η Τότεναμ έχει μπει στο κόλπο για την απόκτησή του. Τα «σπιρούνια» το καλοκαίρι είχαν αποκτήσει άλλον έναν επιθετικό, τον Ριτσάρλισον, αλλά ο Βραζιλιάνος στο Λονδίνο δεν έχει αποδείξει τίποτα μέχρι στιγμής.