Δύο στοιχεία έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μάλμε

Δύο στοιχεία έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μάλμε

Διονύσης Βερβελές 12:35 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:35 - 24.10.2024

Το στοιχείο που θέλουν να τονώσει ο Ολυμπιακός για τη δύσκολη συνέχεια…

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός πέρα από τη μη καλή αγωνιστική κατάσταση που δεν έχει αυτόν τον καιρό, δεν είναι καλά και ψυχολογικά. Φαίνεται αυτό και σε κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που προσπαθούν να βγάλουν πράγματα στο γήπεδο, αλλά δεν μπορούν αυτήν τη στιγμή. Ένας απ' αυτούς για παράδειγμα είναι ο Βέλντε.

Οπότε αυτό που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στη Μάλμε είναι και να αποκτήσουν ψυχολογία για τη συνέχεια. Υπάρχουν πολλά ματς για τον Ολυμπιακό μέχρι την επόμενη διακοπή, έχουμε γράψει ξανά πως μέσα σε 22 ημέρες καλούνται να δώσουν επτά αγώνες. Το πρόγραμμα αυτό δεν ξεκίνησε καλά για τους Πειραιώτες, με την ισοπαλία απέναντι στο Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη.

Τώρα έχει σειρά το παιχνίδι με τη Μάλμε στη Σουηδία και μετά πάει Τρίπολη ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με τον Αστέρα. Οπότε καταλαβαίνει κανείς πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποκτήσουν καλή ψυχολογία για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους.

Αυτό ψάχνουν...

Οπότε αυτό που θέλει η ομάδα του Πειραιά τώρα στη Σουηδία είναι να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση και παράλληλα αυτή να συνδυαστεί με ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτά τα δύο στοιχεία τα έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η ψυχολογία μετά από το Λεβαδειακό δεν είναι και στα καλύτερά της επίπεδα, ωστόσο αυτό μπορεί να αλλάξει εντελώς με κάτι καλό απέναντι στη Μάλμε. Με ένα θετικό αποτέλεσμα στη Σουηδία πάει και με άλλη ψυχολογία πλέον ο Ολυμπιακός στη συνέχεια των υποχρεώσεών του. Από την πλευρά του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όπως δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα, τόνισε πως είναι θέμα συγκέντρωσης. Πιστεύει ο ίδιος πως η Ευρώπη δίνει μεγαλύτερο κίνητρο στον κάθε ποδοσφαιριστή, οπότε και οι παίκτες του θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση με τη Μάλμε. Το θέμα είναι, πλέον, να δικαιώσουν και οι παίκτες της ομάδας τον προπονητή τους. Αν δηλαδή η συγκέντρωση είναι όλη η ιστορία και μπορεί ο Ολυμπιακός να γυρίσει το διακόπτη και να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο, σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στο Λεβαδειακό.