Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για το συμβάν με Κούγια μετά τη λήξη του ντέρμπι

Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για το συμβάν με Κούγια μετά τη λήξη του ντέρμπι

Κώστας Τσίλης 19:54 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 14.08.2024

Στην ΑΕΚ εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για το γεγονός πως μετά την λήξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αντί να μιλήσει ο Αλμέιδα όπως προβλέπεται, υπήρξε ζωντανή συνέντευξη του Κούγια

Δυσαρέσκεια που «φτάνει στα όρια της οργής», εξέφρασαν στην ΑΕΚ, για το γεγονός πως αμέσως μετά την λήξη του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής στο Φάληρο, δεν προβλήθηκε στην μετάδοση η συνέντευξη του Ματίας Αλμέιδα, ως φιλοξενούμενου προπονητή, αλλά του Αλέξη Κούγια. Και μάλιστα ο Αργεντινός τεχνικός περίμενε να ολοκληρωθεί η συνέντευξη του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, για να κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις του.

«Είναι αδιανόητο ο τηλεοπτικός πάροχος να αφήνει τους πρωταγωνιστές του αγώνα και στην συγκεκριμένη περίπτωση τον προπονητή μας που θα μιλούσε πρώτος ως φιλοξενούμενος, να περιμένουν προκειμένου να προβληθεί η παρωδία η φαρσοκωμωδια που είδαμε όλοι» τόνισαν στην ΑΕΚ και συμπλήρωσαν πως «Αισθανόμαστε βαθύτατα προσβεβλημένοι από αυτό που έγινε και προσβεβλημένοι σίγουρα νιώθουν και οι φίλαθλοι μας, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε κι όλοι οι υγιείς φίλαθλοι. Ήταν απαράδεκτο να κάνει ο τηλεοπτικός παροχος στην άκρη τον προπονητή μας για να προβληθεί αυτό το θλιβερό θέαμα».