Δύσκολα ο Τσούμπερ και για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό
i

Στίβεν Τσούμπερ/intime

Δύσκολα ο Τσούμπερ και για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό

Κώστας Τσίλης 14:44 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 14.08.2024

Ο Τσούμπερ δεν έπαιξε με τον Άγιαξ λόγω ενοχλήσεων και δύσκολα θα το ρισκάρει ο Αλμέιδα να τον βάλει και στο ματς με τον Παναιτωλικό

Οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Στίβεν Τσούμπερ προς το φινάλε της τελευταίας προπόνησης της Τετάρτης, τον κράτησαν εκτός από την "μάχη" της ΑΕΚ με τον Άγιαξ. Και πιθανότατα θα τον αφήσουν στην εξέδρα και στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα και στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα. Και το πιο πιθανό είναι πως κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στην αυριανή προπόνηση, που θα είναι και η τελευταία πριν από το ματς με τον Παναιτωλικό. Με δεδομένο πως το παιχνίδι της Κυριακής είναι και το τελευταίο πριν από την διακοπή, το επικρατέστερο σενάριο είναι πως ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα πάρει κάποιο ρίσκο. 

Περίπου κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία. Άλλωστε ο επιθετικός της ΑΕΚ δεν μπήκε ούτε και σήμερα στην προπόνηση. Και το πιο πιθανό είναι πως δεν θα το κάνει ούτε αύριο. Θα φορτσάρει στο διάστημα της διακοπής, προκειμένου να είναι ξανά πανέτοιμος, όταν η ΑΕΚ θα επιστρέψει και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της, στις 22 του Οκτώβρη.