Εξιτήριο για τον Γκάμπριελ Ζεζούς
i

Γκάμπριελ Ζεζούς©/Intime

Εξιτήριο για τον Γκάμπριελ Ζεζούς

Sportal newsroom 13:25 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 20.08.2024

Μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στο γόνατο, ο Γκαμπριέλ Ζεζούς έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Από τους ποδοσφαιριστές που πλήρωσαν βαρύ τίμημα για τη συμμετοχή τους στο Μουντιάλ είναι ο Γκάμπριλ Ζεζούς. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της «σελεσάο» με το Καμερούν και το πρόβλημα που αποκόμισε αρκετά σοβαρό, με αποτέλεσμα να επιστρέψει εσπευσμένα στο Λονδίνο και να υποβληθεί σε επέμβαση.

Αργεντινή - Βραζιλία: Ξεκίνησε ο «πόλεμος» στα social (vids)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

12:48 - 06.12.2022

ΘΕΜΑ Αργεντινή - Βραζιλία: Ξεκίνησε ο «πόλεμος» στα social (vids)

Βραζιλία κι Αργεντινή ενδέχεται να αναμετρηθούν στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η μεταξύ τους σύγκρουση θα μπορούσε να είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο φορ της Αρσεναλ πέρασε την πόρτα χειρουργείου χθες, όλα κύλησαν ομαλά και όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media, σήμερα πήρε και εξιτήριο. Βέβαια, τα δύσκολα βρίσκονται μπροστά για τον 25χρονο επιθετικό, μιας και θα χρειαστεί περίπου τρεις μήνες για να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.

Αυτή η εξέλιξη έχει προκαλέσει έντονο... πονοκέφαλο στον Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται στην κορυφή της Premier League, αλλά να χάνει για αρκετό διάστημα ένα πολύ σημαντικό «γρανάζι», το οποίο έχει συμβάλλει τα μέγιστα ώστε να κάνουν όνειρα τίτλου οι «κανονιέρηδες». Πάντως, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ψαχτούν για ενίσχυση οι Λονδρέζοι, με το όνομα του Μιχάιλο Μούντρικ, της Σαχτάρ, να έχει επανέλθει στο προσκήνιο.