Επίσημο: Με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ το EA FC 25

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει την κατάκτηση του Conference League!

Επίσημο: Με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ το EA FC 25

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:38 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:48 - 25.07.2024

To EA FC 25 είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου του 2024 και σε αυτό θα βρίσκονται τέσσερεις ελληνικές ομάδες. Συγκεκριμένα, αυτές θα είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Οι απανταχού gamers μετρούν αντίστροφα τον χρόνο μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου (ή 20 Σεπτεμβρίου για όσους προτιμήσουν το early acess), ημέρα που θα κυκλοφορήσει το EA FC 25. Στο Youtube κυκλοφόρησε την Πέμπτη (25/7) ένα preview για το δημοφιλές παιχνίδι, στο οποίο παρουσιάζονταν κάποιες από τις λεπτομέρειες.

Για τους Έλληνες - και όχι μόνο ποτέ δεν ξέρεις - το ενδιαφέρον στράφηκε στο ποιες ομάδες από τη Stoiximan Super League θα βρίσκονται στο game. Η EA επιβεβαίωσε πως οι σύλλογοι της χώρας που θα βρίσκονται στο παιχνίδι θα είναι οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το μπέρδεμα με τη βαθμολογία της UEFA: Σε ποια θέση είναι θεωρητικά και σε ποια τυπικά η Ελλάδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:13 - 25.07.2024

Το μπέρδεμα με τη βαθμολογία της UEFA: Σε ποια θέση είναι θεωρητικά και σε ποια τυπικά η Ελλάδα

Το βράδυ της Τετάρτης (24/7) δημιουργήθηκε μία σύγχυση σε σχέση με το ποια θέση έχει η Ελλάδα στo UEFA Ranking. Η απάντηση σε αυτό το ζήτημα εμπεριέχει δύο σκέλη. Το τυπικό και το θεωρητικό!

Ο σύλλογος του Πειραιά φαίνεται πως θα επιστρέψει στο βιντεοπαιχνίδι, έπειτα από την απουσία του στις δύο προηγούμενες version. Τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο και η Εθνική Ελλάδας δεν βρίσκονταν στο EA SPORTS FC 24, αφήνοντας απογοητευμένους κάποιους φανς του παιχνιδιού. Βέβαια, εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό, στη νέα έκδοση δεν θα βρίσκεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο θα απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Στις 10 Μαΐου του 2022, η EA Sports και η FIFA ανακοίνωσαν ότι η μακροπρόθεσμη συμφωνία αδειοδότησης θα λήξει. Στις 31 Δεκεμβρίου 2022 οι δύο πλευρές συναποφάσισαν την παράταση ενός έτους για να καταστεί δυνατή η κυκλοφορία του FIFA 23. Ανακοινώθηκε την ίδια μέρα ότι το franchise βιντεοπαιχνιδιών FIFA της EA Sports θα μετονομαζόταν με το όνομα EA Sports FC το 2023.

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς κυκλοφόρησε πολλά χρόνια πριν και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 1993. Το FIFA ήταν γνωστό ως το πρώτο παιχνίδι ποδοσφαίρου που είχε επίσημη άδεια από τη διεθνή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, σε μία συμφωνία που διήρκησε για 30 ολόκληρα χρόνια.

Από το 2011, το franchise είχε μεταφραστεί σε 18 γλώσσες και έγινε διαθέσιμο σε 51 χώρες. Η σειρά έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, αποτελώντας ένα από τα best-seller βιντεοπαιχνιδιών στην κατηγορία σπορ στον κόσμο και ένα από τα franchises βιντεοπαιχνιδιών με τις περισσότερες πωλήσεις.