Επιστρέφει ο Ολυμπιακός στο EA SPORTS FC 25 - Ποιες άλλες ελληνικές ομάδες θα συμπεριληφθούν στο παιχνίδι;

Επιστρέφει ο Ολυμπιακός στο EA SPORTS FC 25 - Ποιες άλλες ελληνικές ομάδες θα συμπεριληφθούν στο παιχνίδι;

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:36 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:49 - 07.06.2024

Στο EA SPORTS FC 25 θα επιστρέψει από τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός, ο οποίος απουσίαζε τις δύο προηγούμενες χρονιές. Την ίδια ώρα, η Εθνική Ελλάδας δεν θα βρίσκεται στο παιχνίδι, ωστόσο θα υπάρχουν και άλλοι εκπρόσωποι από το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Την επιστροφή του στο EA SPORTS FC 25 ετοιμάζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην επόμενη έκδοση του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού. Αυτό αναφέρει τουλάχιστον η ιστοσελίδα «Fifplay», η οποία ειδικεύεται στις λεπτομέρειες γύρω από τη δημιουργία αλλά και την κυκλοφορία του game.

Ο σύλλογος του Πειραιά φαίνεται πως θα επιστρέψει στο βιντεοπαιχνίδι, έπειτα από την απουσία του στις δύο προηγούμενες version. Τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο και η Εθνική Ελλάδας δεν βρίσκονταν στο EA SPORTS FC 24, αφήνοντας απογοητευμένους κάποιους φανς του παιχνιδιού. Βέβαια, εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό, στη νέα έκδοση δεν θα βρίσκεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο θα απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός δεν θα είναι η μοναδική ομάδα της Stoiximan Super League που θα βρίσκεται στο EA SPORTS FC 25. Στη λίστα με τους συλλόγους θα βρίσκονται επίσης ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Τρεις ομάδες που βρίσκονταν και στην έκδοση του 2024. Όσο για τον Άρη, το κλαμπ της Θεσσαλονίκης δεν συμπεριλαμβάνεται στα κλαμπ του βιντεοπαιχνιδιού.

© FIFPLAY

Αξίζει να σημειωθεί πως η «Fifplay» δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ψηφίσουν ποιον σύλλογο θα ήθελαν στο EA SPORTS FC 25. Ανάμεσα στους υποψήφιους είναι και ο Άρης, ο οποίος αποτελεί και τον μοναδικό ελληνικό σύλλογο που θα μπορούσε να μπει στο game. Παρόλα αυτά, η ψηφοφορία είναι ενδεικτική και δεν είναι απαραίτητο πως ο πρώτος θα βρεθεί τελικά στο videogame.

Πάντως, μπορεί ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ να βρεθούν κανονικά στη νέα έκδοση του παιχνιδιού, ωστόσο από αυτή θα λείπει ένας πολύ δυνατός «παίκτης». Ο λόγος για την πρωταθλήτρια Ιταλία, Ίντερ, την οποία πρόλαβε και «έκλεψε» η Konami, πληρώνοντας 45 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει την άδεια χρήσης του ονόματος. Κάπως έτσι, οι «νερατζούρι» θα μετονομαστούν σε Μιλάνο Κάλτσιο, απουσιάζοντας από το videogame της επόμενης σεζόν.