Απέτισε φόρο τιμής στα θύματα του Χίλσμπορο ο Σον Ντάις

Σον Ντάις

i

©print screen

Απέτισε φόρο τιμής στα θύματα του Χίλσμπορο ο Σον Ντάις

Sportal newsroom 14:41 - 15.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 14.08.2024

Ο τεχνικός της Έβερτον Σον Ντάις απέτισε φόρο τιμής στα θύματα του Χίλσμπορο, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ήταν μέσα σε αυτό το παιχνίδι.

Έχουν περάσει 34 χρόνια από εκείνο το μεσημέρι, όπου 97 οπαδοί της Λίβερπουλ άφησαν την τελευταία τους πνοή στο γήπεδο της Σέφιλντ Γουένζντεϊ, το Χίλσμπορο, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των «κόκκινων» με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τον ημιτελικό του FA Cup

Στο γήπεδο βρισκόταν ο τότε 17χρονος Σον Ντάις και νυν προπονητής της άλλης ομάδας του Merseyside, της Έβερτον. Στις σημειώσεις του προγράμματος λοιπόν για τον αγώνα με τη Φούλαμ ο τεχνικός των «ζαχαρωτών» απέτισε φόρο τιμής στους νεκρούς οπαδούς που έχασαν τη ζωή τους εκείνη την ημέρα στο Χίλσμπορο. 

«Σήμερα, στην 34η επέτειο της καταστροφής του Χίλσμπορο, θυμόμαστε τα 97 θύματα που έχασαν τραγικά τη ζωή τους στην τραγωδία. Γνωρίζω τη σημασία που έχει για όλους στην Έβερτον να στέκονται πάντα πλάι με τη Λίβερπουλ για να θυμούνται τους αθώους οπαδούς που πέθαναν βλέποντας την ομάδα που αγαπούσαν. 

Ήμουν στο Χίλσμπορο με την ομάδα νέων της Νότιγχαμ Φόρεστ εκείνη την τραγική μέρα και είναι δύσκολο να βρω λέξεις για να περιγράψω τη θλίψη αυτού που συνέβη. Οι σκέψεις μας συνεχίζουν να είναι με τις οικογένειες και τους πολλούς φίλους όλων εκείνων που χάθηκαν. Θυμόμαστε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ», έγραψε συγκεκριμένα.