Πριμ τεσσάρων εκατ. ευρώ στον Ντάις αν σώσει την Έβερτον από τον υποβιβασμό
i

Σον Ντάιτς/Photo by Stephen Pond/Getty Images/Ideal Images

Πριμ τεσσάρων εκατ. ευρώ στον Ντάις αν σώσει την Έβερτον από τον υποβιβασμό

Sportal newsroom 10:37 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 20.08.2024

Έξτρα κίνητρο έχει ο τεχνικός της Έβερτον, Σον Ντάις, να σώσει τα «ζαχαρωτά» από τον υποβιβασμό, καθώς όπως αναφέρει η Daily Mail αν το πετύχει αυτό θα λάβει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σον Ντάις αποτελεί προπονητής της Έβερτον από τα τέλη του Γενάρη, αντικαθιστώντας τον Φρανκ Λάμπαρντ. Η δουλειά του πρώην προπονητή της Μπέρνλι δεν είναι και η πλέον εύκολη, καθώς η ομάδα του Λίβερπουλ είναι σε δύσκολη κατάσταση, όντας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Όπως αναφέρει λοιπόν η Daily Mail ο Άγγλος τεχνικός θα λάβει πριμ τρεισήμισι εκατομμυρίων λιρών (τέσσερα εκατομμύρια ευρώ), εάν σώσει από τον υποβιβασμό την Έβερτον. Η κατάσταση στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν είναι και η καλύτερη τα τελευταία χρόνια. Τη περσινή σεζόν τα «ζαχαρωτά» σώθηκαν δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, ενώ φέτος βρίσκονται στην 18η θέση με 18 βαθμούς, όντας μέσα στην επικίνδυνη ζώνη.

Στον πρώτο του αγώνα μάλιστα η Έβερτον με τον Ντάις στον πάγκο τα πήγε αρκετά καλά. Συγκεκριμένα κέρδισε την πρωτοπόρο Άρσεναλ 1-0 στο «Goodison Park», παίρνοντας έστω και προσωρινά «ανάσα» για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Το επόμενο παιχνίδι των «ζαχαρωτών» είναι την Δευτέρα (13/02, 22:00) απέναντι στην Λίβερπουλ για το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ.