Πρώην παίκτης της Έβερτον αφέθηκε ελεύθερος μετά από κατηγορίες για παιδοφιλία
i

© Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images/Ideal Images

Πρώην παίκτης της Έβερτον αφέθηκε ελεύθερος μετά από κατηγορίες για παιδοφιλία

Sportal newsroom 17:10 - 14.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 14.08.2024

Ένας πρώην παίκτης της Έβερτον που είχε συλληφθεί το 2021 για παιδοφιλία, απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες που τον βάραιναν.

Τον Ιούλιο του 2021 οι Αρχές της Αγγλίας είχαν συλλάβει έναν ποδοσφαιριστή της Έβερτον για παιδοφιλία. Η είδηση είχε κάνει τον γύρο του κόσμου και είχε προκαλέσει σάλο τόσο στην ομάδα όσο και στην ποδοσφαιρική κοινότητα.

Μετά από περίπου δύο χρόνια ο πρώην παίκτης της ομάδας του Λίβερπουλ, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες που τον βάραιναν. Μάλιστα για τη συγκεκριμένη απόφαση η αστυνομία του Μάντσεστερ ανέφερε: 

«Η ομάδα έρευνας και η Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος συνεργάστηκαν και κατέληξαν στην απόφαση ότι τα διαθέσιμα αποδεικτικά στοιχεία αυτή τη στιγμή δεν φθάνουν το όριο που ορίζεται από τον Κώδικα για τους Εισαγγελείς του Στέμματος.

Η Αστυνομία του Ευρύτερου Μάντσεστερ δεσμεύεται να διερευνήσει καταγγελίες για να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για όλους τους εμπλεκόμενους και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με όλες τις υπηρεσίες για να διασφαλίσει ότι τα άτομα υποστηρίζονται καθ' όλη τη διάρκεια των ερευνών και πέρα ​​από αυτήν».