Έβγαλε φωτό με Ρομπέρτο Κάρλος ο Καραγκούνης και τρόλαρε: «Μου είπε πού μπλοκάρει πιο καλά»
i

©SS Instagram

Έβγαλε φωτό με Ρομπέρτο Κάρλος ο Καραγκούνης και τρόλαρε: «Μου είπε πού μπλοκάρει πιο καλά»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:26 - 01.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 14.08.2024

Ο Γιώργος Καραγκούνης δείπνησε στην Ινδονησία μαζί με τον Ρομπέρτο Κάρλος, όπως έκανε γνωστό ο «Κάρα» μέσω των social media.

Στην Ινδονησία βρίσκεται ο Γιώργος Καραγκούνης, καθώς είναι καλεσμένος της Ομοσπονδίας για να διδάξει ποδόσφαιρο σε μικρά παιδιά. Μαζί του επίσης είναι και ο Ρομπέρτο Κάρλος.  

Πέρα από τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκαν και άλλοι θρύλοι του ποδοσφαίρου, όπως ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, ο Μάρκο Ματεράτσι, και ο Ερίκ Αμπιντάλ και άλλοι. 

Έσπασε τη σιωπή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο για το μέλλον του!
REST OF THE WORLD

21:52 - 01.06.2023

Έσπασε τη σιωπή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο για το μέλλον του!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Saudi Pro League, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκαθάρισε πως βλέπει το μέλλον του στην Αλ Νασρ, ενώ έσταξε... μέλι για του πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής, γνωρίζει την απόλυτη αναγνώριση από τους κάτοικους της Τζακάρτα, οι οποίοι τον εκτιμούν και τον λατρεύουν. 

Πάντως, μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε και μια πλάκα. Ο Καραγκούνης ανάρτησε μία φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον Ρομπέρτο Κάρλος, γράφοντας: «Μετά από πολλά χρόνια μου είπε που μπλοκάρει πιο καλά». έγαρψε ο «Κάρα» σχετικά με το σύνθημα που ακουγόταν το 1999  «Ρομπέρτο που μπλοκάρεις πιο καλά, αριστερά ή δεξιά;».

Μάλιστα ο Καραγκούνης με αφορμή τη συναντησή του με τον Βραζιλιάνο θυμήθηκε ένα σύνθημα σχεδόν πριν από 23 χρόνια το οποίο είχε βγει μετά το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 1999-00 και το χέρι που είχε κάνει ο Ρομπέρτο Κάρλος στο ματς. Όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν το είχε δει.