Στην Αθήνα η μεγάλη συνέλευση της ECA - Ποιες ελληνικές ομάδες θα δηλώσουν το «παρών»

Ο Αλ Κελαΐφι - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Στην Αθήνα η μεγάλη συνέλευση της ECA - Ποιες ελληνικές ομάδες θα δηλώσουν το «παρών»

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 17:13 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 06.09.2024

Στην Ελλάδα πρόκειται να φιλοξενηθεί η μεγάλη συνέλευση της ECA, με την εκδήλωση να λαμβάνει χώρα στην Αθήνα το τριήμερο 8-10 Οκτωβρίου.

Στην Αθήνα αναμένεται να φιλοξενηθεί η 31η γενική συνέλευση της ECA, με τη μεγάλη εκδήλωση να είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 8-10 Οκτωβρίου. «Η διήμερη γενική συνέλευση της Αθήνας θα είναι η μεγαλύτερη έως σήμερα, θα περιλαμβάνει κορυφαίους ομιλητές, συνεδρίες ολομέλειας, και την επίσημη τελετή των βραβείων καθώς το ECA γιορτάζει μια απίστευτη χρονιά αλλαγής και ανάπτυξης

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στη γενική συνέλευση της ECA, θα πραγματοποιηθεί το φόρουμ ηγετών του ποδοσφαίρου της ECA, η επίσημη τελετή απονομής των βραβείων ECA και ένα Q&A (ερωτήσεις και απαντήσεις) με πρώην ποδοσφαιριστές. Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί σύνοδος ολομέλειας και στη συνέχεια συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους», έγραψε στην ανακοίνωσή της η European Club Association.

«Από τότε που συναντηθήκαμε στο Βερολίνο πέρυσι, έχουμε δει τα μέλη μας να υπερδιπλασιάζονται σε πάνω από 700, μια αξιοσημείωτη περίοδος ανάπτυξης και απόδειξη της αυξανόμενης ποικιλομορφίας και συμπερίληψης της σημερινής ECA.

Έχουμε επίσης επεκτείνει τις σχέσεις μας με τα ενδιαφερόμενα μέρη, ενισχύοντας τις συνεργασίες μας στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο για να προστατεύσουμε και να προωθήσουμε τα συμφέροντα των συλλόγων στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων των κυβερνητικών οργάνων και των διοργανωτών αγώνων, διασφαλίζοντας ότι οι σύλλογοι βρίσκονται στην καρδιά του ποδοσφαίρου. 

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Με περισσότερα από 700 μέλη, το ECA είναι πραγματικά αντιπροσωπευτικό των ευρωπαϊκών συλλόγων και αυτή είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε την ενότητα και τη διαφορετικότητά μας και να σχεδιάσουμε το μέλλον μαζί με τα μέλη μας», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της ECA Τσάρλι Μάρσαλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παρών αναμένεται να δώσουν και 17 ελληνικές ομάδες, οι οποίες είναι μέλη της European Club Association. Ο λόγος για τις ΑΕΚ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Κηφισιά, ΟΦΗ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Παναιτωλικός, Παναθηναϊκός, Πανσερραϊκός, Βόλος. Παράλληλα, σε αυτή ανήκουν και τρεις γυναικείες ομάδες