Εντάσεις, τραυματίες και ρεπό στον ΠΑΟΚ!

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Εντάσεις, τραυματίες και ρεπό στον ΠΑΟΚ!

Μάνος Τσαλγατίδης 13:08 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:08 - 12.10.2024

Ο ΠΑΟΚ τα είχε όλα στην προπόνηση του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου

O ΠΑΟΚ συνεχίζει τις προπονήσεις του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του να ανεβάζουν τις εντάσεις σήμερα 12/10.

Πιο συγκεκριμένα η προπόνηση έγινε σε υψηλό τέμπο, την ώρα που οι Μπράντον Τόμας (έχει ακόμα πόνο μετά την κάκωση στον αστράγαλο), Αντώνης Τσιφτσής (υποφέρει από σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών σε αρχικό στάδιο), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ενοχλήσεις στο γόνατο), Ράχμαν Μπάμπα (μυϊκές ενοχλήσεις), Γιόνι Ότο (μυϊκές ενοχλήσεις) έμειναν για ακόμα μια ημέρα εκτός προγράμματος.

Άξιο αναφοράς είναι πως οι παίκτες του Δικεφάλου αύριο Κυριακή 13/10 έχουν ρεπό και από Δευτέρα μπαίνουν κανονικά σε mood προετοιμασίας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Υψηλή ένταση, δυνατές ασκήσεις, τρέξιμο και παράλληλα δουλειά στην τακτική. Τα είχε όλα η προπόνηση του Σαββάτου (12.10)

Οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με προθέρμανση με μπάλα, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια δούλεψαν με τον προπονητή στον τομέα της τακτικής. Στο φινάλε διεξήχθησαν παιχνίδια 4 Vs 4 σε ιδιαίτερα υψηλό τέμπο.

Οι Μπράντον Τόμας και Γιόνι Όττο έκαναν ατομικό στο γήπεδο, ο Μπάμπα δούλεψε στο γυμναστήριο και στην πισίνα, ενώ οι Αντώνης Τσιφτσής και Αντρίγια Ζίβκοβιτς υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Την Κυριακή (13.10) οι παίκτες έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (14.10) στις 17:00».