Ο Έντερσον αποκάλυψε μηνύματα που έλαβε από οπαδούς της Άρσεναλ μετά τη διαρροή του αριθμού του

Έντερσον & Πεπ Γκουαρντιόλα

Ο Έντερσον αποκάλυψε μηνύματα που έλαβε από οπαδούς της Άρσεναλ μετά τη διαρροή του αριθμού του

Κώστας Τόπας 11:57 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:44 - 29.05.2024

Ο Έντερσον έδειξε τα μηνύματα που έλαβε από τους οπαδούς της Άρσεναλ και της Τότεναμ μετά τη διαρροή του αριθμού τηλεφώνου του στο διαδίκτυο.

Η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 2-0 επί της Τότεναμ την Τρίτη (14/05) είχε ένα τίμημα καθώς οι Έντερσον και Κέβιν Ντε Μπρόινε αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν τραυματίες.

Ο τερματοφύλακας των Πολιτών δέχτηκε ένα άσχημο χτύπημα μετά από σύγκρουση με τον Κριστιάν Ρομέρο, ενώ ο Ντε Μπρόινε τραυματίστηκε μετά την πτώση του από τον Πάπε Μάταρ Σαρ. Ετσι, ο Στέφαν Ορτέγκα αντικατέστησε τον Έντερσον, ο οποίος μάλιστα έκανε και μια τρομερή απόκρουση για να αποτρέψει τον Σον Χέουνγκ-μιν να ισοφαρίσει στο 85ο λεπτό.

Μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στο γήπεδο της Τότεναμ, ο Βραζιλιάνος κίπερ των Πολιτών ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα μηνύματα που έλαβε από τους οπαδούς μετά τη διαρροή του κινητού του αριθμού.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις συνομιλίες του στο WhatsApp, που φαίνεται να δείχνει μηνύματα από οπαδούς της Άρσεναλ και της Τότεναμ.

«Ο αριθμός μου διέρρευσε και είχα μερικά αστεία μηνύματα», έγραψε ο Έντερσον στην φωτογραφία που ανήρτησε από ένα στιγμιότυπο των μηνυμάτων.

Στη συνέντευξη Τύπου του μετά τον αγώνα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε: «Ο Έντερσον δέχθηκε μια κλωτσιά στο μάτι και είναι πρησμένο. Δεν βλέπει σωστά. Ο γιατρός μου είπε ότι έπρεπε να αντικατασταθεί. Δεν είχα εναλλακτική».

Ο Έντερσον ήταν στενοχωρημένος μετά την αλλαγή του και ξέσπασε στον Καταλανό τεχνικό. Ο 30χρονος έχει παίξει 33 παιχνίδια πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν και ελπίζει να ξεκινήσει με τη Γουέστ Χαμ στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.