Έντονη κριτική στην κόρη του Σουμάχερ από πρώην μάνατζερ του για την αλλαγή του επωνύμου της

Μίκαελ Σουμάχερ

i

© IMAGO

Έντονη κριτική στην κόρη του Σουμάχερ από πρώην μάνατζερ του για την αλλαγή του επωνύμου της

Νεφέλη Μπισμπίκη 14:05 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 22.10.2024

Η Τζίνα, κόρη του Μίκαελ Σουμάχερ, πήρε την απόφαση να αλλάξει το επώνυμό της, κάτι που εξέπληξε δυσάρεστα τον πρώην μάνατζερ του.

Η κόρη του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1, Μίκαελ Σουμάχερ, Τζίνα, παντρεύτηκε πρόσφατα τον αγαπημένο της, Ίαν Μπέθκι στην Μαγιόρκα. Στον γάμο μάλιστα, λέγεται πως ο πατέρας της ήταν παρών στην τελετή. Η Τζίνα ωστόσο, αποφάσισε να αποχωριστεί το βαρύ αυτό επίθετο και να πάρει αυτό του συζύγου της, με αποτέλεσμα να δεχθεί έντονή κριτική, καθώς τα Γερμανικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως άλλαξε το όνομά της στο Facebook.

To γεγονός αυτό, προκάλεσε την έκπληξη ενός πρώην μάνατζερ του Σουμάχερ, του Γουίλι Βέμπερ, ο οποίος εξέφρασε την άποψή του για το συγκεκριμένο ζήτημα, με την απορία, του γιατί να αφήσει κάποιος ένα τέτοιο όνομα με τόσο μεγάλη ιστορία.

«Γιατί θες να αλλάξεις ένα τόσο μεγάλο όνομα; Δεν το καταλαβαίνω. Το να εγκαταλείψω ένα τέτοιο όνομα. Είναι μια μάρκα. Είναι συνδεδεμένο με τον πατέρα της. Δεν θα το έκανα αυτό. Αλλά αυτή είναι η απόφασή της! Το άλλο είναι η γνώμη μου», είπε στεναχωρημένος ο 82χρονος.

Υπάρχει βέβαια μία πιθανότητα, να χρειαστεί ο Βέμπερ να πάρει πίσω τα λόγια του, καθώς σε μια πρόσφατη εκδήλωση ιππασίας, η Τζίνα, παρουσιάστηκε ως «Τζίνα Σουμάχερ- Μπέθκι», ενώ στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, παραμένει ακόμα το όνομα το πατέρα της.